imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Această postare nu a fost actualizată de mai mult de un an. Conținutul poate fi depășit.

iOS 12: Cum să activezi widget-ul Weather pe Lock Screen


O funcție ascunsă îți va permite să așezi widget-ul pentru Weather pe Lock Screen în iOS 12. Hai să vedem cum se poate activa.

Se pare că Apple nu s-a împotrivit atât de tare widget-urilor pe cât au spus, de vreme ce le-au inclus în sistem cu destul de mult timp în urmă, iar acum, odată cu apariția iOS 12, poți așeza previziunile din aplicația Weather pe Lock Screen. Cu toate astea, nu vorbim de un widget standard, ci de unul care va apărea doar atunci când opțiunea Do Not Disturb at Bedtime e activată.

Bedtime (ora de culcare) e un mod special din meniul Do Not Disturb, și e proiectat fix pentru ce indică numele: îți poți pune telefonul pe modul de noapte. De obicei, oamenii nu-și folosesc telefoanele pe timpul nopții și nici nu le place când telefonul bipăie la miezul nopții. Dacă activezi acest mod, atunci poți plasa widget-ul Weather pe Lock Screen.

Poți activa acest widget urmând acești pași:

  1. Mergi la „Settings”
  2. Selectează „Privacy”
  3. Alege aplicația „Weather” app
  4. Activează Location Access, apoi alege „Always”

Dacă faci asta, la ora de trezire, pe Lock Screen va fi afișată prognoza meteo la zi.

Sursa: iDownloadBlog

MBA
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.