imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Această postare nu a fost actualizată de mai mult de un an. Conținutul poate fi depășit.

iOS 12: Cum reîncerci autentificarea Face ID după o încercare eșuată


Pe lângă faptul că a introdus funcții noi, Apple le-a îmbunătățit și pe cele existente. Iar unele dintre aceste îmbunătățiri au făcut ca utilizarea Face ID să fie mai simplă. Hai să vedem cum putem utiliza Face ID într-un mod mai simplu.

 Deși Face ID și Touch ID folosesc o autentificare biometrică ce funcționează rapid și precis în majoritatea cazurilor, uneori încercarea de autentificare eșuează. Dacă, în cazul Touch ID, este suficient să atingi senzorul din nou, pentru a reactiva face ID trebuie să te joci de-a ba e aici, ba nu e aici ca și cum telefonul ar fi un bebeluș.

Din fericire, Apple a reușit să aducă o îmbunătățire subtilă sistemului, astfel ca tu să nu mai fi nevoit să-ți bați capul cu încercările nereușite de autentificare. Este extrem de simplu:

  • După o încercare eșuată, sistemul îți va oferi o tastatură
  • Bineînțeles, poți folosi codul de autentificare dacă dorești
  • Dar, este mai simplu doar să dai swipe în sus pentru a reîncerca o autentificare cu Face ID

În iOS 11, ai doar opțiunea de introducere a codului după o încercare de autentificare eșuată. Cu toate aceastea, în iOS 12 poți fie să introduci codul, fie să dai swipe în sus pentru a reîncerca o autentificare Face ID. Poate părea un lucru trivial, dar tocmai aceste îmbunătățiri fac sistemul mai bun.

Sursa: 9to5Mac

MBA
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.