imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Această postare nu a fost actualizată de mai mult de un an. Conținutul poate fi depășit.

iOS 12: Creează apeluri de grup în FaceTime


Apple a introdus toate caracteristicile noi ale iOS 12 săptămâna trecută, la WWDC. Pe lângă îmbunătățirea stabilității și a performanței, au fost anunțate și câteva noi funcții foarte interesante. Una dintre ele este opțiunea pentru apelurile de grup în FaceTime.

FaceTime este o aplicație de bază a tuturor iPhone-urilor, iPad-urilor și MacBooks-urilor. Iată o scurtă explicație pentru cei care nu ați mai folosit niciodată această aplicație. Ceea ce ar trebui să știi despre aceasta este faptul că este opțiunea nativă a sistemelor Apple pentru apelurile audio, video și vocale. Simplu, rapid și fiabil. Nimic prea special până în acest moment …

De acum poți iniția apeluri video la care pot participa chiar și 32 de membri. Poții avea o giga- întâlnire în spațiul cibernetic. Și, pe deasupra, cu un iPhone X te vei putea alătura conversației deghizat în koala sau orice alt personaj Animoji.

Designerii au făcut interfața cu utilizatorul în FaceTime foarte intuitivă, astfel că îți permite să inițiezi cu ușurință apelurile de grup din chat-urile iMessage.

  1. Atinge pictograma “+” din colțul din dreapta sus
  2. Atinge câmpul destinatarului
  3. Adaugă persoanele pe care vrei să le contactezi și ești gata

Chiar mai ușor este să transformi o conversație existentă de grup într-un apel prin aplicația Messages. Dacă ești deja membru al unei conversații, în aplicația FaceTime reînnoită poți vedea dacă există un apel în desfășurare și poți să te alături cu ușurință. Apoi este la fel de simplu să părăsești conversația.

MBA Retina
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.