imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube
iOS 12, prezentare alături de iXhone X, pe fundal alb.

iOS 12: Care e data oficială de lansare?


Evenimentul Keynote s-a terminat, însă tot nu știm prea multe despre cele mai noi sisteme de operare. Când vom avea ocazia să descărcăm, în sfârșit, versiunea oficială de iOS 12? Iată răspunsul!

Utilizatorii avansați sau fanii companiei e posibil să știe că nu e deloc ceva obișnuit pentru Apple să facă – în timpul Keynote-ului de lansare a noilor modele de iPhone – anunțuri suplimentare despre sistemele de operare prezentate (dar nu lansate oficial) la WWDC. Noile sisteme de opere de anul acesta sunt: iOS 12, macOS Mojave, watchOS 5, și tvOS 12.

Cu toate astea, mulți utilizatori nu sunt conștienți de asta și nu înțeleg exact de ce dispozitivul lor nu afișează posibilitatea update-ului. Din fericire, avem două vești bune:

  1. Apple a anunțat, în cadrul evenimentului Keynote, data oficială de lansare pentru iOS 12.
  2. Nu ne rămâne decât să dormim puțin până atunci.

Nu vrem să te ținem prea mult în suspans, așa că iată detaliile:

iOS 12 va fi lansat oficial luni, pe 17 septembrie.

În plus, tot atunci vor fi lansate și sistemele watchOS 5 și tvOS 12. Din păcate, pentru macOS Mojave avem de așteptat până pe 24 septembrie. Dar suntem convinși că putem rezista până atunci.

În ciuda faptului că Apple a anunțat doar zilele, nu și orele exacte, putem presupune, pe baza lansărilor din trecut, că sistemele vor fi disponibile în jurul orei 20:00 (ora locală).

Află mai multe: Vezi noile modele high-end: iPhone XS și XS Max! | A fost prezentat Apple Watch 4 – vezi primele detalii!

Vezi oferta de produse iStyle!

MBA Retina
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.