imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Această postare nu a fost actualizată de mai mult de un an. Conținutul poate fi depășit.

iOS 12 Beta pare să indice o nouă carcasă pentru AirPods


Noul iOS 12 beta a reușit să scape din nou o serie informații și să difuzeze știri despre câteva aspecte interesante la care ne-am putea aștepta în viitor: o nouă carcasă de încărcare pentru AirPods, iPhone Dual SIM, dar și efectuare de apeluri telefonice prin HomePad.

Evident, Apple își dezvoltă cel mai nou sistem de operare astfel încât să ia în calcul și acele dispozitive și produse care nu sunt încă introduse, dar care se vor lansa curând, deoarece acestea vor funcționa pe noul sistem în momentul lansării lor din toamnă.

Ținând cont de faptul că Apple introduce noul sistem iOS la începutul verii și că, în paralel, derulează și programul beta, avem un interval în care, pe timpul cercetării noului sistem, putem găsi indicii referitoare la noul produs. Lucrurile nu stau diferit nici în acest an, cea de-a 5-a versiune beta de iOS 12 care a sosit ieri ne-a indicat și alți factori interesanți.

O nouă carcasă de încărcare pentru AirPods

Anterior, oamenii discutau despre acest zvon, dar iOS a confirmat: noua carcasă de încărcare pentru AirPods va sosi curând. Dacă vă uitați cu atenție la imaginea de mai sus, veți putea observa cu ușurință ceva neobișnuit. Nu vedeți? Dar dacă vă apropiați mai mult de imagine?

Da, exact – este un indicator LED care probabil indică nivelul de încărcare. Este ca cel care a fost localizat în interiorul carcasei, între cele două căști, dar acum este situat în afară. Cu siguranță, ar avea sens, căci astfel nu ar trebui să mai deschideți carcasa pentru a verifica încărcarea – deși AirPods se încarcă atât de repede încât este destul de ușor să-ți dai seama de asta chiar și fără a verifica LED-ul: dacă așezați căștile în carcasă mai mult de 10 minute, nivelul de încărcare este cu siguranță de peste 80%, chiar dacă îl puneți într-un moment în care era la 0%.

Ideea e că așteptăm noua versiune care, probabil, va utiliza tehnologia de încărcare wireless, presupunând că va fi lansat vreodată dispozitivul de încărcare fără fir AirPower, pe care cei de la Apple l-au promis de atât de mult timp. Probabil că nu facem o mare greseală dacă ne așteptăm ca acesta să fie lansat în jurul lunii septembrie, în momentul introducerii noului iPhone.

Dual SIM iPhone

Zvonurile cu privire la această mișcare s-au răspândit de ceva vreme, iar acum se pare că povestea este confirmată de o sursă oficială. Cel puțin, este greu de crezut că pregătirea software-ului pe care o putem detecta în noul iOS 12 beta ne înșeală așteptările. În liniile codului putem detecta propoziții precum:

second SIM status; second SIM tray status

De ce s-ar referi la suportul SIM și la starea acestuia dacă nu ar exista un al doilea SIM? Singura întrebare este când, în ce model și pe ce piețe va apărea. Noi credem că vom afla răspunsurile la aceste întrebări tot în septembrie…

Apeluri telefonice prin HomePod

Deși este probabil cea mai puțin interesantă veste pentru noi, deoarece nu avem HomePod, nu ar trebui să o neglijăm. Utilizatorii difuzoarelor inteligente Apple nu puteau să efectueze sau să primească apeluri în mod direct înainte, utilizatorii nu puteau decât să-și pună iPhone-urile „pe difuzor” în momentul unei convorbiri telefonice. Cu toate acestea, din următoarea propoziție se pare că mai devreme sau mai târziu vom avea șansa de a face apeluri prin HomePod:

…adăugați mementouri, creați notițe, faceți apeluri telefonice, și multe altele

Acestea au fost secretele celei mai noi versiuni beta pentru iOS 12. Așteptăm cu nerăbdare știri în septembrie. Poate că în acest an vor reuși mai bine să ascundă mega-spoilerele decât anul trecut …

Sursa: The Verge, 9to5Mac 1, 2

MBA Retina
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.