imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Această postare nu a fost actualizată de mai mult de un an. Conținutul poate fi depășit.

iOS 12 ar putea într-adevăr să sporească vizibil performanța iPhone-urilor


Cele mai importante îmbunătățiri aduse de iOS 12 luni sunt creșterea performanței și îmbunătățirea stabilității. Inginerii de la Apple au măsurat o creștere semnificativă a vitezei în perioada de testare. Dar se va întâmpla același lucru și în cazul dispozitivelor noastre?

În timpul prezentării de luni, Apple a introdus noile caracteristici ale iOS 12. Pe lângă acestea, au acordat cu adevărat atenție dezvoltărilor și utilizatorilor, subliniind cum vor putea beneficia de aceste funcții.

Potrivit companiei, iOS 12 va fi mult mai rapid. Nu ar fi corect să spunem că hardware-uri recente cum ar fi iPhone X, iPhone 8 sau iPhone 7 sunt lente, dar în video-ul de mai jos poți vedea că există diferite grade de rapiditate.

Un atribut cu adevărat impresionant al iOS 12 este că va fi disponibil pentru toate dispozitivele care suportă iOS 11. Deci, iPhone-ul 5s, care împlinește 5 ani în acest an, este compatibil cu noul software, la fel ca iPad-urile mai vechi. În general, poți spune că noul sistem va îmbunătăți performanța pentru toate modelele. Apple susține că aplicațiile se vor deschide cu minimum 40% mai rapid, dar unele dintre ele ar putea să funcționeze de 2 ori mai bine decât înainte. Tastatura funcționează de 1,5 ori mai rapid, în timp ce camera foto ar putea face cu 70% mai mult pe un iPhone 6 Plus.

Testele timpurii sunt cu adevărat elocvente, iar sistemul chiar a accelerat funcționarea modelelor mai vechi. Merită să reții că toate aceste numere sunt rezultatele înregistrate folosind aplicațiile native. Dezvoltatorii care acordă suficientă atenție pot obține rezultate ca acesta, dar, în timpul testelor, toate aplicațiile terților erau optimizate pentru iOS 11.4.

Cu toate acestea, este bine să știi că Apple s-a ținut de promisiune: aplicațiile pe care le folosim zilnic precum Camera, Messages, Phone și altele ar putea fi mult mai rapide.

 

Sursa: 9to5Mac

MBA
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.