imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

iOS 12.0.1 a fost lansat și poate fi descărcat


A sosit și primul update oficial pentru iOS 12 (iOS 12.0.1). Apple nu a așteptat până la sfârșitul lunii, când e programat iOS 12.1. În schimb, a lansat un update scurt, ce repară toate problemele din prezent.

iOS 12 a fost lansat cu aproximativ 3 săptămâni în urmă, și a livrat, într-adevăr, tot ce a promis Apple. S-a dovedit că acesta e, de departe, cel mai stabil sistem din ultimii ani. Dar asta nu înseamnă că nu ar putea exista bug-uri. Din fericire, acestea nu sunt nici pe de parte atât de severe ca bug-urile din iOS 11. Update-ul din prezent rezolvă toate bug-urile recente și a fost lansat în principal pentru rezolvarea problemelor de încărcare înregistrate de anumite iPhone-uri noi.

Deși iOS 12 a fost gândit ca un update mai discret, acesta conține o mulțime de noi funcții și caracteristici. Printre acestea se numără uimitorul boost de putere pentru dispozitivele mai vechi, noile funcții AR, câteva aplicații native reproiectate, statistici Digital Health, îmbunătățiri FaceTime, notificări grupate sau noi algoritmi avansați pentru aplicația Photos.

Iată ce a spus Apple despre update-ul iOS 12.0.1:

iOS 12.0.1 include rezolvarea bug-urilor și aduce îmbunătățiri pentru iPhone și iPad. Iată cu ce vine:

  • Rezolvă problema anumitor dispozitive iPhone XS care nu se încărcau imediat ce erau conectate la cablul Lightning
  • Rezolvă o problemă ce ar putea determina iPhone XS să se reconecteze la o rețea Wi-Fi la o frecvență de 2.4GHz în loc de 5GHz
  • Readuce semnele „.?123” în poziția lor originală pe tastatura de iPad
  • Rezolvă o problemă ce ar putea determina ca pentru unele aplicații video să nu se încarce subtitrarea
  • Întâmpină o problemă ce ar putea cauza indisponibilitatea funcției Bluetooth

Update-ul e disponibil pentru toate dispozitivele ce au primit sau pot primi iOS 12. Dimensiunea update-ului poate varia de la un model la altul. Pentru iPhone XS, acesta are 157,5 MB. Pentru a-l descărca, accesează meniul Settings > General > Software update.

Deși acest update nu ar trebui să provoace niciun fel de pierderi de date, fă-ți un favor și nu încerca să sfidezi „moartea”. Creează-ți un backup de siguranță cu toate datele de pe iPhone și iPad. Poți salva toate datele în contul de iCloud sau pe computerul personal, cu ajutorul aplicației iTunes. Utilizatorii precauți pot utiliza ambele metode.

Lista cu dispozitivele compatibile cu iOS 12.0.1

iOS 12.0.1 va fi disponibil pentru următoarele dispozitive: iPhone 5s, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone SE, iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone X, iPhone XS, iPhone XS Max, cea de-a 5-a generație iPad, cea de-a 6-a generație iPad, iPad Air, iPad Air 2, iPad mini 2, iPad mini 3, iPad mini 4, iPad Pro 9.7″, iPad Pro 12.9″ și cea de-a 6-a generație de iPod touch.

Află mai multe: iOS 12: Cum te ocupi de notificări când ai ecranul blocatCarPlay: iOS 12 aduce vești bune

Vezi oferta de produse iStyle!

mbp
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.