imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Această postare nu a fost actualizată de mai mult de un an. Conținutul poate fi depășit.

iOS 11 vă va permite să transmiteți conținutul ecranului iPhone-ului


După lansarea celei de-a treia versiuni beta pentru dezvoltatori a iOS 11, a fost observată o nouă funcție în noul Control Center. Nu știm cu adevărat care sunt planurile Apple cu aceasta funcție, poate vom putea face streaming al ecranul iPhone-ului cu ajutorul unei aplicații a altor dezvoltatori.

Cei de la Next Web au descoperit primii că beta-ul pentru dezvoltatori al iOS 11 conține o nouă funcție neobișnuită în Centrul de Control. Apăsând butonul care indică înregistrarea ecranului, apare un meniu cu două opțiuni: Screen Recording și Start Broadcast. Funcția celui de-al doilea buton nu este încă clară, dar există câteva presupuneri raționale despre intențiile Apple cu privire la aceasta.

La început pare a fi un buton inactiv. Este acolo, dar nu face nimic, deoarece nu se întâmplă nimic la apăsare. La prima vedere, unii au crezut că are legătură cu oglindirea AirPlay, dar nu are sens, deoarece AirPlay-ul are propriul buton în Control Center, deci ar fi o funcție redundantă.

Mai rezonabil este să presupunem că iOS 11 ne va permite să începem o transmisie a conținutului ecranului nostru. Poate fi util atât pentru jucători, cât și pentru oamenii de afaceri. Cu această nouă funcție Apple ar permite utilizatorilor să partajeze conținut media și cu alte platforme. Asta nu prea se potrivește cu profilul companiei. Întrebarea este mai interesantă pentru dezvoltatorii care vor crea aplicații care să poată utiliza această funcție și vor putea salva vieți în timpul unei prezentări fără AirPlay. Vom afla în curând.

sursa: The Verge

newMBA
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.