imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Această postare nu a fost actualizată de mai mult de un an. Conținutul poate fi depășit.

iOS 11 va fi compatibil cu aceste dispozitive


Deși mai sunt patru luni până la lansarea oficială a iOS 11, oamenii se întreabă deja dacă acesta va funcționa pe iPhone-urile și iPad-urile pe care le dețin deja. Iată lista dispozitivelor compatibile.

Ca de obicei, Apple a prezentat cea mai recentă versiune principală a iOS, iOS 11 la WWDC și anul acesta. Versiunea beta pentru dezvoltatori este deja disponibilă, dar va trebui să așteptăm lansarea oficială până în toamnă când va fi lansat și următorul model de iPhone. Aceasta va fi compatibilă cu aceste dispozitive:

Cei care vor trebui să-și ia gândul de la iOS 11 sunt utilizatorii de iPhone 5 și 5c, deoarece aceste dispozitive nu mai sunt suportate. În cazul iPad-urilor însă nu va apărea nicio modificare, cele care rulează iOS 10 vor putea instala și iOS 11 fără probleme.

Este, de asemenea, bine de știu că nu toate funcțiile vor fi disponibile pe modelele mai vechi de iPhone si iPad. Așa cum au procedat și cu alte funcționalități, spre exemplu: Split View nu funcționează pe iPad 4 cu iOS 10. Aceasta decizie este bazată pe principiul simplu că Apple preferă să dezactiveze anumite funcții pe dispozitivele mai vechi și cu hardware mai slab deoarece “mai bine nu adaugi ceva decât să blocheze dispozitivul tot timpul”.

De asemenea, trebuie să vă prevenim din nou să nu descărcați versiunea beta disponibilă în prezent pe un iPhone sau iPad pe care îl utilizați în fiecare zi. Am scris un articol despre acest lucru acum câteva zile, pe care îl puteți citi accesând acest link.

MBA
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.