imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Această postare nu a fost actualizată de mai mult de un an. Conținutul poate fi depășit.

Instagram introduce funcționalitatea multi-account


O nouă actualizare foarte importantă a fost lansată de Instagram. După ce, la mijlocul anului trecut, a fost introdusă posibilitatea de a posta imagini cu o lățime de până la 1080 pixeli, iată că acum vom avea opțiunea de a putea comuta între multiple conturi în aplicația Instagram pentru iOS.

Instagram-ul nu mai este de multă vreme doar o platformă pe care utilizatorii o folosesc pentru a distribui fotografiile personale. Din ce în ce mai multe companii folosesc platforma ca metodă de comunicare cu clienții. Astfel că, modificarea nou anunțată îi ajută mai ales pe cei care, pe lângă conturile lor personale, administrează și astfel de conturi de companie. Până acum, trecerea de la un cont la altul era un proces complicat pentru aceștia: de fiecare dată când aveau nevoie să acceseze alt cont, ei trebuiau să se delogheze din contul curent și să se logheze în celălalt cont, pentru ca apoi să refacă pașii în momentul în care aveau nevoie să revină la contul inițial. Această actualizare pune capăt calvarului, ușurând comutarea între mai multe conturi.

instagram_p

Noua funcționalitate va fi făcută disponibilă utilizatorilor în mod treptat. Pentru a putea beneficia de ea, trebuie să aveți instalată ultima versiune a aplicației, 7.15., și să vă înscrieți printre utilizatorii cărora cei de la Instagram le-au pus-o la dispoziție. Pentru a verifica dacă vă numărați printre aceștia, accesați profilul personal (pictograma din colțul din dreapta jos a ecranului), meniul „setări”, iar în fereastra care se deschide derulați până ajungeți la marginea de jos a ferestrei, unde ar trebui să vă apară opțiunea „Add Account”. Se va deschide o fereastră nouă în care veţi putea introduce noul nume de utilizator și parola, permițându-vă astfel să comutați ușor între utilizatorii deja introduși. Din acest moment, veți avea în colțul din dreapta jos imaginea profilului activ, în așa fel încât să știți exact în ce cont vă aflați, iar pentru a comuta între conturi trebuie doar să atingeți respectiva pictogramă, pentru ca apoi să alegeți contul pe care vă doriți să-l accesați.

sursa: blogul Instagram, AppAdvice

MBA Retina
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.