imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Inserează desene și semnături în aplicația de e-mail


Poți personaliza e-mailurile în mai multe moduri diferite, de exemplu prin inserarea în mesaje a desenelor, a ilustrațiilor sau a semnăturilor. Hai să îți arătăm cum să faci asta pentru iPhone!

De obicei, în zilele noastre scriem e-mailuri pentru scopuri oficiale sau de afaceri, dar poți avea de-a face și cu e-mailuri prietenoase și informale la birou. Dacă ești o persoană vizuală, aplicația de e-mail conține o caracteristică prin care poți face e-mailul mai colorat, îl poți ilustra sau îl poți valida prin adăugarea unei semnături. Pentru a introduce desene proprii, trebuie să urmezi acești pași:

  1. Deschide aplicația de e-mail
  2. Apoi deschide un mesaj
  3. Atinge corpul mesajului
  4. Apasă pe săgeata din dreapta a meniului până când vezi categoria Insert Drawing
  5. Selectează Insert Drawing

După aceasta, apar instrumente pe care s-ar putea să le știi din Notes și pentru care poți chiar utiliza un creion Apple pe iPad. Dacă atingi semnul plus (+), poți adăuga o semnătură la e-mail. După ce ai terminat, apasă pe “Done” și “Insert Drawing”.

ipad
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.