imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Înlocuiește culorile afișate de Apple Watch cu alb și negru


Dacă vrei să îți protejezi ochii de culorile vibrante ale Apple Watch, există o soluție. Iar dacă deja folosești opțiunea Greyscale pentru iPhone, atunci cu siguranță îți va plăcea și această opțiune.

Recent, ați citit probabil un articol despre impactul culorilor asupra oamenilor, despre care sunt factorii care ne influențează și, bineînțeles, despre cum poți trece la modul alb-negru pe iPhone. De atunci, subiectul a continuat să ne intereseze și încercăm să experimentăm cu dispozitivele noastre în încercarea de a găsi o modalitate de a petrece mai puțin timp folosind telefoanele mobile. Neutralizarea culorilor este una dintre variantele promițătoare.

Și poți renunța la culori atât pe iPhone, cât și pe Apple Watch. Cel mai simplu mod de a configura această opțiune este folosind aplicația Watch. Aici poți personaliza afișarea Apple Watch, poți configura activitățile sportive sau poți închide funcția de audio play automat. Există o mulțime de posibilități.

Dacă intri în “My watch” și selectezi opțiunea “General”, vei găsi cele mai importante opțiuni pentru dispozitivul tău. Dacă vrei ca ecranul tău să afișeze doar alb-negru, intră în “Accessibility”, și apoi din secțiunea “Vision” alege opțiunea Greyscale. După ce ai terminat, ecranul Apple Watch-ului tău va străluci în nuanțe de gri.

Această opțiune nu este utilă doar celor care doresc să neutralizeze culorile afișate de dispozitivele lor pentru a petrece astfel mai puțin timp în fața ecranelor, ci este de asemenea utilă celor care doresc să-și protejeze bateria. În fond, la fel ca iPhone X, Apple Watch are la rândul său display OLED.

Black Friday iPad
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.