imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Această postare nu a fost actualizată de mai mult de un an. Conținutul poate fi depășit.

Informații noi despre actualizările iPad, Mac și Apple Watch


Ming Chi-Kuo ne oferă multe informații. Hai să vedem ce actualizări anticipează analistul de la TF International Securities.

Știm că nu are rost să plecăm urechea la zvonuri, dar acum este vorba despre o companie specializată în studiul pieței care lansează previziuni pentru folosul investitorilor. Și pentru binele nostru, am putea adăuga. Cu toate acestea, într-un fel, în acest an, parcă nu așteptăm cu aceeași nerăbdar ca în trecut zvonurile despre iPhone-uri, dar în cazul Apple Watch și Mac mini, situația este complet diferită.

Din fericire, de data aceasta, Kup ne-a împărtășit detaliile și datele specifice despre următoarele actualizări de produs. Hai să vedem despre ce e vorba. Bineînțeles, iPhone-urile sunt și ele pe lista lui Kuo.

  • Kuo anticipează în continuare lansarea a 3 modele de iPhone, cu dimensiunile de 5.8”, 6.1” și 6.5”, dintre care modelul de 6.1”va fi probabil cel mai accesibil dintre aceste modele.
  • Modelele de iPad Pro cu Face ID și diagonala de 12.9” și 11”
  • Actualizări ale modelelor MacBook, MacBook Pro și Mac mini
  • Actualizarea pentru iMac cu o sporire a performanței display-ului.
  • Un nou notebook pentru segmentul entry-level despre care Kuo crede că nu va purta numele de MacBook Air
  • Apple Watch cu display de 1.57” și 1.78”

Am mai scris despre zvonurile despre noile iPhone-uri și credem, de asemenea, că lansarea unui iPad fără margini dotat cu Faci ID  este din ce în ce mai probabilă. Comparativ cu aceste știri, veștile despre Mac se află într-o zonă gri a incertitudinii din moment ce nu am mai auzit de mult timp  nimic despre aproape-uitatul Mac mini. Totodată, nu ne este clar ce cred cei de la Apple despre MacBook Air, mai ales că, la nivel discursiv, acest model a fost ucis odată cu lansarea MacBook Pro. Totuși, MacBook Air continuă să aibă succes, însă acest lucru nu înseamnă că nu ar avea nevoie de o actualizare.

Acest lucru este valabil și în cazul Apple Watch, al cărui design nu s-a schimbat de la lansarea  sa în 2015. Intrăm într-o eră a dispozitivelor fără margini, deci Apple Watch ar putea fi următorul produs care va trece printr-un tratament de înfrumusețare. Apple poate mări suprafața utilă a ecranelor de 1.32” și 1.5” eliminând marginile ecranului.

Cu toate acestea, nu trebuie să uităm că se poate întâmpla ca analistul nostru preferat să se înșele, astfel că trebuie să privim aceste vești ca pe niște simple previziuni încă neconfirmate oficial de Apple. Dar, ne-ar plăcea să vedem toate aceste actualizări în această toamnă.

Sursa: 9to5Mac

MBA
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.