imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Încurajează-ți prietenii cu iPhone-ul în timpul alergării


Următoarea actualizare a Nike+ Run Club va permite trimiterea de mesaje personalizate prietenilor tăi în timpul alergării. Vă vom arăta cum funcționează.

Nike+ Run Club este una dintre cele mai bune aplicații gratuite pentru alergare. Parteneriatul dintre Nike și Apple a început odată cu iPod-ul. Steve Jobs a jucat un rol important în istoria producătorului de articole sportive. De atunci, colaborarea lor continuă și astăzi puteți alege și modele Nike pentru Apple Watch.

Acest parteneriat a creat și clubul Nike+ Run Club, care include și vocea multor bine-cunoscuți antrenori din întreaga lume. Asta face ca aplicația să fie atât de populară. Iar Nike a reușit să iasă cu un pas mai în față introducând încurajări pe care le poți trimite prietenilor tăi care întâmplător aleargă în același timp. Acum, cea mai recentă actualizare conține mesaje personalizate.

  1. Deschide aplicația
  2. Atinge butonul Feed
  3. Trimite o încurajare oricăruia dintre prietenii tăi care aleargă în acest moment

Poți trimite încurajări doar prietenilor care au această funcție activată. Pentru aceasta, atinge mai întâi colțul din stânga sus și în meniul Settings> Run Settings, activați această funcție în fila Feedback audio. Vrei să alergi azi?

MBP13
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.