imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Această postare nu a fost actualizată de mai mult de un an. Conținutul poate fi depășit.

Încă un video despre modelele de iPhone așteptate în acest an


Am descoperit încă un video despre viitoarele modele de iPhone de dimensiuni mai mari a căror lansare este așteptată în această toamnă. Există două aspecte de reținut în acest video.

Primul video despre modelele iPhone X din 2018 a apărut în urmă cu câteva săptămâni. Aceste dispozitive au fost create pentru producătorii de huse și respectă specificațiile oficiale. Dintre cele 3 dispozitive așteptate, unul iese imediat în evidență: ne așteptăm ca modelul de mijloc al gamei să fie puțin mai gros decât actualul iPhone X.

Este vorba despre modelul de 6.1” care ar putea fi cel mai accesibil din întreaga selecție, din moment ce va avea probabil un ecran LCD și nu un ecran OLED. Această versiune pare să fie cu 1mm mai gros decât celelalte două iPhone-uri care vor fi lansate.

Celălalt aspect interesant constă în faptul că dispozitivul din mijloc nu are cameră dublă. Deși acest lucru se poate schimba până la lansare, totuși această absență spune multe. Locul pentru cameră pare să fie la fel ca în cazul celorlalte modele, însă dispozitivul de 6.1” are o cameră cu o singură lentilă. Conform unor vești anterioare, acest dispozitiv ar putea fi introdus pe piață la un preț mai mic, urmând să coste în jur de 700 de dolari.  Întâmplător, acesta a fost și prețul de lansare al iPhone 8.

 

Sursa: 9to5Mac

MBA Retina
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.