imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Această postare nu a fost actualizată de mai mult de un an. Conținutul poate fi depășit.

În interiorul studioului secret de design de la Apple


Charlie Rose a reușit ceea ce nu mulți se pot lăuda că au reușit. A intrat în laboratorul de design Apple, dar nu doar acolo. În cadrul unei emisiuni “60 Minutes”, a studiourilor CBS, au fost prezentate interviuri ample cu Tim Cook, Jony Ive, Angela Ahrendts, Phil Schiller și alți oameni importanți de la Apple. Acestea au loc în locații foarte interesante precum sus menționatul “design studio”, viitorul Apple Store sau șantierul viitorului campus Apple.

S-a vorbit despre lucruri cum ar fi “moștenirea” lăsată de Steve Jobs, despre procesul de design, despre cum va arăta Apple Store-ul viitorului, sau despre cum va arăta viitorul campus Apple. Deși nu ne sunt dezvăluite în nici un fel produsele sau tehnologiile viitoare la care lucrează Apple, mini-documentarul este un “must-see” pentru fanii Apple, de fapt pentru oricine este pasionat de tehnologie.

Cum altfel decât vorbind despre Steve Jobs poate începe orice discuție despre Apple. Chiar și CEO-ul actual, Tim Cook a fost ales de Jobs, să preia frâiele Apple după dispariția sa. Acesta a vorbit despre predecesorul său:

Care (Steve Jobs) a avut această incredibilă și stranie capacitate de a vedea “după colț”. Care a căutat tot timpul, fără obosire, perfecțiunea.

Este un model de excelență, pentru care bine nu este suficient de bun. Trebuie să fie grozav. Sau cum spunea Steve “incredibil de bun.”

Apoi reportajul continuă cu sala în care are loc, în fiecare luni la ora 9, ședința echipei executive de la Apple. Bineînțeles acolo îi găsim pe toți oamenii importanți, nou numitul Jeff Williams, Tim Cook, Eddy Cue, Jony Ive, Angela Ahrendts etc.

Dar cel mai bine vă las să urmăriți voi documentarul.

sursa: CBS

MBA
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.