imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Această postare nu a fost actualizată de mai mult de un an. Conținutul poate fi depășit.

Imperiul a inspirat AirPod-urile


Puțin surprinzător, dar destul de hilar, o mică informație despre AirPods a tocmai a apărut. Acest detaliu poate fi găsit într-un interviu al persoanei responsabile de designul produselor Apple, din 1997 până acum, acordat celor de la Wall Street Journal. Știți ce l-a inspirat pe Jony Ive în timp ce proiecta AirPod-urile?

Imperiul a făcut-o, sau mai precis clonele Stormtrooper reprezentând partea întunecată din seria Star Wars. Designerul Apple a fost inspirat de ei atunci când a creat versiunea finală de design a AirPods-urilor. Arată destul de sci-fi dacă este să fim cinstiți, mai ales dacă ținem cont de filmul care a inspirat design-ul, Star Wars: The Force Awakens, a apărut cu mai mult de un an în urmă. Ive i-a spus și regizorului J.J. Abrams că se uita la Stormtroopers în timp ce proiecta produsul.

Dacă vă uitați la fotografii ținând cont de aceste noi informații, devine dintr-o dată foarte credibil că AirPod-urile ar fi putut cădea din urechile oricărui Stormtrooper și Jony tocmai le-a ridicat – deși produsul nu este complet asemănător cu căștile Stormtroopers. Dacă priviți mai atent, ați putea observa că cele două părți laterale ale căștilor se aseamănă cu AirPod-urile, mai ales când vă uitați și la o fotografie a cuiva care le poartă. Tipul de poziționare a AirPod-urilor poate transforma pe oricine într-un Stormtrooper.

Un alt lucru interesant este că nu numai AirPods-urile au fost inspirate de film, dar și filmul a fost influențat de emblematicul designer Apple. Una dintre noile caracteristici uimitoare, dar de acum iconice ale episodului VII. este legată de Jony Ive. Acesta a ajutat la crearea sabiei lui Kylo Ren, care a fost mult diferită de felul în care arătau celelalte săbii. A fost puțin prea mult pentru unii fani atunci, deși J.J. Abrams a spus că a fost exact acel lucru controversat pe care Ive a vrut să îl vadă în film. Atunci, a spus următoarele despre ideile de design pe care le avea pentru sabie:

M-am gândit că ar fi interesant dacă ar fi mai puțin precisă și doar puțin mai agresivă.

sursa: The Verge

Dacă crezi că aceste cuvinte nu se potrivesc creației lui Jony Ive, AirPods, poți citi mai multe despre testul amănunțit pe care l-am făcut acestui produs.

iPadPro
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.