imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Această postare nu a fost actualizată de mai mult de un an. Conținutul poate fi depășit.

Imaginile de fundal care vă lipseau de pe iPhone


Noi adorăm imaginile simple și elegante, dar trebuie să fim și deschiși noului. Deci, este timpul să schimbăm background-ul!

Am găsit câteva imagini destul de interesante și ar fi o greșeală să nu vi le împărtășim. Imaginile portret alb-negru se potrivesc foarte bine cu proporțiile iPhone-ului. Sunt curate, dar sunt și elegante. Așa că le-am acordat o șansă și le-am descărcat. Există fotografii de peisaje, locații, chiar și iubitorii de imagini abstracte pot găsi ceva care se potrivește cu gustul lor. Le puteți descărca pe toate la rezoluție înaltă făcând clic pe link-ul de sub fiecare imagine.

Descarcă pe iPhone

Descarcă pe iPhone

Descarcă pe iPhone

Descarcă pe iPhone

Descarcă pe iPhone

Dacă nu vă sunt suficiente, am mai distribuit deja și noile imagini de fundal din iOS 11 și MacOS High Sierra. Puteți citi aici articolul și acolo le găsiți și disponibile pentru a le descărca la rezoluție înaltă.

Dacă sunteți interesat(ă) și de alte știri despre iOS 11, sau ați pierdut știrile ultimului WWDC, nu este niciodată prea târziu. Dacă ați simțit nevoia de a face actualizarea la iOS 11, citiți cum o puteți face aici. Mai întâi însă, asigurați-vă că este cea mai bună alegere pentru dvs. Nu vă faceți griji dacă nu este, puteți reveni la versiunea curentă.

sursa: iDownloadBlog

MBP13
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.