imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Această postare nu a fost actualizată de mai mult de un an. Conținutul poate fi depășit.

Imagini cu încărcătorul USB-C pentru iPhone-uri


Imaginile de mai jos care ne prezintă un adaptor USB-C pentru iPhone-uri au cauzat recent un mic scandal atunci când au ajuns pe un forum din China.

Am mai discutat recent despre  subiectul “va exista suport USB-C pentru noile iPhone-uri” și am concluzionat că șansele sunt mici ca Apple să renunțe la standardul Lightning în viitorul apropiat. Cu toate acestea, situația nu se mai poate prelungi mult, din moment ce noile MacBook-uri nu mai sunt compatibile cu iPhone-urile și iPad-urile.

Dar, de obicei, există o soluție simplă care ne-ar putea fi utilă. Un adaptor USB-C cu un cablu USB-C Lightning. Acesta ar putea rezolva toate problemele. iPhone-urile ar putea fi conectate la noile MacBook-uri fără alte adaptoare, iar Apple nu ar fi nevoit să abandoneze tehnologia Lightning. Toată lumea ar avea de câștigat.

Există zvonuri care susțin că Apple va face acest pas important, iar noi nu putem decât să sperăm că este vorba de informații reale, nu de vise. Există o mică rază de speranță în acest sens, întrucât, recent, au apărut informații noi despre adaptor pe Weibo, și acum aceste imagini au fost găsite de cei din spatele blogului MacOtakara pe Chongiantou.

Acest adaptor-prototip pentru SUA nu are nimic revoluționar. Pe de o parte, este un receptacul USB-C, iar pe de alta un conector tipic pentru SUA. Inscripția de la baza adaptorului nu este tipică pentru Apple, dar acest lucru se poate datora statutului de prototip. Însă se poate vedea clar că poate furniza 3A/5V sau 2A/9V ceea ce înseamnă o putere de 15W, respectiv 18W. Dacă încercăm o comparație cu adaptorul nativ care are o putere de 5W, este suficient pentru o încărcare mai rapidă a iPhone-ului.

Trebuie să menționăm totuși că nu avem nicio dovadă că imaginile de mai sus sunt reale, deci ar fi bine să le privești cu o anumită rezervă.

 

Source: MacRumors

 

MBA Retina
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.