imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Această postare nu a fost actualizată de mai mult de un an. Conținutul poate fi depășit.

iMac Pro – Dragoste la prima vedere


Chiar dacă nu aveți nevoie de performanțele sale și prețurile sale foarte mari sunt descurajante, iMac-urile sunt doar pentru cei care lucrează zilnic pe ele. Acum putem spune cu mândrie că Apple a revenit la sfera profesională.

În timpul Keynote-u lui de ieri, un angajat Apple cu abilități de prezentare mai puțin impresionante a introdus noile iMac-uri. Chiar înainte de a ne acapara plictiseala, dintr-o dată apare o mașină la orizont, ridicând pulsul tuturor iubitorilor de produse Apple. Da, era vorba despre iMac Pro. Produsul Apple pe care probabil cu toții l-am cumpăra și expune în mijlocul camerei de zi ca primul lucru pe care l-am fi făcut dacă am fi câștigat la loterie.

Apple a introdus iMac Pro ca:

cel mai puternic Mac pe care Apple l-a făcut vreodată.

Nu este o exagerare. Monstrul cu ecran de 27″ și 5K beneficiază de un hardware foarte bun. Să începem cu procesorul Xeon care poate veni în variante de până la 18 nuclee și viteze de până la 4.5 GHz cu Turbo Boost. Acestea sunt însoțite de extraordinarele abilități grafice grafice ale unui Radeon Pro Vega GPU. Cu acestea beneficiem de o performanță de calcul de până la 22 de teraflopi. Mai ales dacă ați optat pentru maximul de 128GB DDR4 ECC RAM la frecvența de 2666 MHz și pentru capabilul SSD de 4TB cu viteză de 3GB / s.

Pentru a nu arde toate aceste noi frumoase componente în aceeași carcasă, a fost proiectat un nou radiator care a ridicat capacitatea de disipare a căldurii cu 80%. În ceea ce privește conectorii avem: 4 porturi Thunderbolt, 3 porturi compatibile USB C, și un Ethernet de 10 Gb / s, 4 USB-A și un cititor de carduri SD, toate acestea pentru a vă asigura că vă puteți conecta toate dispozitivele la acest produs. Datorită performanței sale monstruoase, vă puteți conecta două sisteme RAID și două display-uri de 5K la iMac Pro.

Merită precizat că ecranul de 5K are o luminozitate de 500 niți și poate afișa 1 miliard de culori în spațiu de culoare P3, pe un total de 14,7 milioane de pixeli. Apple a modernizat, de asemenea, sistemul său stereo de sunet, care acoperă o plajă mai mare de frecvență de răspuns, un bas bogat și un volum mai puternic. Pentru a oferi o experiență cu adevărat exclusivă, iMac Pro va fi primul (și singurul) iMac care va fi disponibil și în noua și frumoasa culoare Space Gray. Pentru el au realizat, de asemenea, un Magic Keyboard (cu disponibilitate numpad) și Magic Mouse 2 sau Magic Trackpad 2 care să se asorteze.

Apple continuă să lucreze la aceste upgrade-uri, astfel încât iMac Pro va fi lansat cel mai probabil în jurul lunii decembrie, la un preț de pornire de 5000 de dolari. Credem că prețul este destul de corect. O astfel de specificație costă foarte mult, mai ales dacă avem în vedere și că este livrată în interiorul unei capodopere.

Bine realizat Apple, foarte bine realizat!

MBA
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.