imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube
iCloud pentru Windows

Apple și Microsoft lucrează împreună la iCloud pentru Windows


De fapt, sunt o mulțime de motive pentru această cooperare, de vreme ce ultima versiune de Windows nu e compatibilă cu iCloud.

Ultimul update la Windows 10, realizat în octombrie, a adus o „inovație” neașteptată. Din păcate, utilizatorii de iCloud pe Windows care și-au făcut update-ul, au avut parte de un inconvenient:

Ultima versiune de Windows 10 nu e compatibilă cu ultimul iCloud pentru Windows.

Când utilizatorii încearcă să instaleze versiunea 7.7.0.27 de iCloud, sunt întâmpinați de un mesaj-eroare. „iCloud pentru Windows necesită Windows 7, Windows 8 sau Windows 10 (Aprilie 2018) sau mai vechi”.

Cei care și-au făcut update-ul iCloud înainte de ultimul update Windows 10 au probleme doar cu sincronizarea și alte câteva funcții.

De data asta, Windows a anunțat pe pagina de suport că lucrează deja la o soluție. În plus, la rezolvarea problemei participă activ și Apple. E destul de interesant că, în ciuda competiției, când vine vorba de experiența utilizatorului, cele două companii sunt dispuse să colaboreze.

Până la rezolvarea problemei, Microsoft nu va oferi ultima versiune de Windows utilizatorilor de iCloud pentru Windows.

Sursa: 9to5Mac

Vezi oferta de produse iStyle!

MBA
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.