imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Această postare nu a fost actualizată de mai mult de un an. Conținutul poate fi depășit.

Iată noile Emoji-uri de la Apple! 


Ziua Mondială a Emoji-urilor i-a inspirat pe cei de la Apple să ne permită să vedem cele 70 de emoji-uri noi pe care compania le va prezenta în acest an. Pregătește-te pentru mai multe emoții dezlănțuite!

Consorțiul Unicode a anunțat deja în februarie că versiunea 11.0 a Unicode va prezenta și ediția 11.0 de Emoji-uri, ceea ce înseamnă 157 noi emoticoane pentru noi. 70 dintre ele vor fi personaje complet noi, altele vor avea doar versiuni diferite de de păr, mustăți și culori ale pielii etc.

Vor fi multe coafuri noi: roșu, creț, cărun, chel, tineri și tot ce vrei. Hot Face și Cold Face, supermeni și super-femei împotriva super-răufăcătorilor, emoji-uri cu tricotat și cusut, alături de cei care joacă frisbee sau șah și patinatori. Animale noi cum ar fi: cangurul, papagalul, lama, hipopotamul și ratonul. Sunt incluse și mâncăruri noi (covrig, mango, brioșă) împreună cu obiecte noi, cum ar fi extinctorul, eprubeta, hârtia igienică și buretele. F A N T A S T I C!

Ziua de 17 iulie, Ziua Mondială a Emoji-urilor, este considerată cel mai mare eveniment de pe calendarul celor care aparțin într-adevăr Generației Z. Prin urmare, Apple a făcut publice elemente  din procesul lor de implementare de noi emoji-uri sub genericul Emoji 11.0. Pe aici:

Mai mult decât frumos. Înainte de a sări în „trenul urii”, trebuie să adăugăm că aceste emoji-uri sunt dezvoltate de Unicode, iar Cupertino doar pune în aplicare cele mai recente standarde care conțin aceste noi emoji-uri. Nu acesta este motivul pentru care Steve Jobs a dispărut, nu afectează prețul noilor dispozitive și nu de asta au pierdut croații Cupa Mondială.

Cu toate acestea, în ciuda celor mai bune intenții, nu putem să-i felicităm cu adevărat pe cei de la Apple pentru acțiunile lor recente pe pagina de leadership a site-ului lor oficial. Au schimbat toate portretele fiecărui lider cu o imagine Memoji. Depinde de tine dacă ți se pare amuzant sau nu …

Sursa: MacRumors 1, 2

 

MBA
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.