imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Această postare nu a fost actualizată de mai mult de un an. Conținutul poate fi depășit.

Iată noile caracteristici din cea de-a cincea versiune beta de iOS 11


Cea de-a cincea versiune beta pentru dezvoltatori de iOS 11 a fost publicată, conținând câteva mici modificări, modificări de design și câteva corecții de erori. Să vedem ce îi așteaptă pe cei care vor descărca cea mai recentă versiune de iOS!

iOS 11 conține o mulțime de caracteristici noi, inclusiv noile File Manager și Drag & Drop, o interfață multitasking, un centru de control personalizabil și un Dock dedicat pentru iPad. Am scris deja un articol despre motivele pentru care ar trebui să mai așteptați până să faceți actualizarea dispozitivelor dvs. Odată cu lansarea primei versiuni beta publice, am dedicat două articole în care am detaliat modul în care puteți instala acum beta-ul public de iOS 11 pe iPhone-ul dvs. și celălalt despre cum puteți reveni la versiunea anterioară a sistemului de operare.

Septembrie este din ce în ce mai aproape, iar iOS 11 devine din ce în ce mai stabil, deși mai există încă unele lucruri care trebuie rezolvate. Din fericire, Apple își face treaba în liniște pentru a le rezolva pe toate. Revenind la noua versiune, au reușit să repare câteva erori destul de enervante, dar au introdus și câteva modificări de design. În mod interesant, unele pictograme au fost schimbate din nou. Spre deosebire de actualizările de până acum acestă versiune conține multe modificări vizibile. Să vedem care sunt!

● Nu este foarte evident, dar au făcut unele modificări minore ale pictogramelor pentru Settings și Camera app, ultima având liniile orizontale complet eliminate.

● Pictogramele prognozelor meteo din Weather app au devenit mai mici.

● Sistemul folosește o nouă animație pentru gesturile 3D Touch pe pictogramele Control Center.

● Interfața de control al muzicii, care a lipsit până acum, a fost adăugată acum în Control Center și atingând-o, poți accesa mai multe opțiuni: cu noua pictograma sursă, poți accesa direct opțiunile AirPlay.

● Tot în legătură cu muzica, au rafinat puțin panoul de control care apare pe ecranul de blocare.

● Bara de stare pentru înregistrarea ecranului este acum roșie în loc de albastră.

● Când navighezi în Safari și dorești să accesezi bara de adrese, nu va mai trebui să derulezi în sus, trebuie să selectezi titlul paginii curente și bara apare.

● Spotlight Search rămâne pe ecran atunci când derulezi widget-urile.

● Mesajele iCloud au fost eliminate din setările Messages, deși probabil doar temporar.

● De asemenea, au făcut unele modificări și pentru opțiunea Smart Invert, când este activată folosind butonul Home, acest lucru va fi semnalizat cu o animație gri și nu va mai inversa Dock-ul.

● Notificare nouă când efectuați un apel FaceTime.

● Animație nouă pentru multitasking pe iPad.

● Animație nouă când accesați multitasking pe iPad

● Acum trebuie să utilizați Touch ID-ul pentru a verifica dacă un dispozitiv este de încredere sau nu.

sursa: 9to5mac

dji
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.