imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Această postare nu a fost actualizată de mai mult de un an. Conținutul poate fi depășit.

Iată cum funcționează funcția Walkie-Talkie pe Apple Watch


Deși nu a fost disponibilă în prima versiune beta a watchOS 5, funcția Walkie-Talkie este acum disponibilă în noua versiune beta pentru dezvoltatori. Iar noi îți vom explica cum funcționează!

Ca să fim onești, cea de-a 5-a versiune a watchOS nu a fost tocmai entuziasmantă, dar au apărut câteva funcții destul de interesante. Una dintre acestea este funcția Walkie-Talkie. Credem că factorul nostalgie este mai important decât utilitatea propriu-zisă în cazul acestei funcții, însă, trebuie să recunoaștem că este o oportunitate excelentă de a folosi dispozitivul pe care îl porți mereu la mână.

Deși am văzut un scurt teaser al aplicației în cadrul conferinței WWDC, până acum nu am avut ocazia să o testăm. Prima versiune beta a watchOS 5 a trebuit retrasă din cauza unor probleme tehnice și, oricum, nu includea această opțiune. Totuși, ieri seară, a fost lansată a doua versiune beta pentru dezvoltatori, odată noile versiuni ale sistemelor iOS și macOS, inclusiv funcția Walkie-Talkie.

Utilizarea funcției este extrem de simplă: deschide aplicația și caută un contact care folosește cea mai recentă versiune a watchOS. Prietenul tău va primi o notificare ce îl va anunța că dorești să îl contactezi, iar dacă acceptă, vei putea iniția o conversație. Interfața pentru utilizator este minimalistă și constă într-un cerc mare și galben, în interiorul căruia scrie TALK. Chiar nu este nevoie de mai mult. Trebuie doar să ții apăsat pe cerc cât timp vorbești, și apoi să relaxezi mâna și să aștepți transmiterea mesajului și răspunsul.

Cum ți se pare?

MBA
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.