imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

E posibil să apară o husă Smart Battery pentru iPhone X și Xs


O, da! Se pare că va trebui să acceptăm adevărul: e posibil ca Apple să lanseze o nouă husă Smart Battery.

Pe măsură ce 2019 se apropie, se poate vedea limpede că piața accesoriilor e cea mai bună opțiune pentru producători până la apariția unui nou super-produs. Până la sfârșitul lui 2018, se pare că vânzările de smartphone-uri se vor mișca mai încet, în timp ce stocul devine din ce în ce mai încărcat. E momentul perfect ca Apple să lanseze alte accesorii minunare la prețuri accesibile.

Husa smart battery pentru iPhone 7

De exemplu, căștile AirPods intră în această categorie care, potrivit lui Kuo, va aduce companiei Apple un volum de 100 de milioane de unități vândute. Predicția e destul de logică, de vreme ce căștile AirPods sunt destul de îndrăgite. În plus, aceste sunt trendy, confortabile și accesibile. Astfel, oamenii preferă să cheltuie bani pe astfel de produse în loc să-și schimbe an de an smartphone-ul de top. Însă ce produs ar putea fi mai căutat decât AirPods? Husa Smart Battery, fără îndoială.

Husa Smart Bettery pentru iPhone X și modelele XS

Aceasta e o invenție de geniu. Îți protejează dispozitivul în caz că îl scapi pe jos, dar contribuie și la prelungirea duratei de utilizare a bateriei. Însă, la drept vorbind atât iPhone XS, cât și modelul XS Max nu stau deloc rău la capitolul baterie. Cu toate astea, avem câteva rezerve în ce privește husa Smart Battery, în primul rând la nivel de design. În mod bizar, nu au existat vești care să confirme că Apple va dezvolta în continuare acest concept. Ultima husă Smart Battery creată a fost compatibilă cu iPhone 7.

Cu toate astea, noua versiune beta 2 pentru watchOS 5.1.2 a „reușit” din nou să fie sursa unei scurgeri de informații. Anume, e posibil ca Apple să includă o iconiță – într-un update la Apple Watch – care să indice gradul de încărcare pentru husa smart. Pe baza acestei iconițe și alte câteva informații, Guilherme Rambo a descoperit că specificațiile se potrivesc pentru iPhone XS și XS Max. Așadar, așteptăm cu nerăbdare momentul în care Apple va face anunțul oficial.

Sursa: 9to5Mac

Vezi oferta de produse iStyle!

MBPVoucher500
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.