imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Această postare nu a fost actualizată de mai mult de un an. Conținutul poate fi depășit.

Au creat un monstru: un hibrid iPhone + Apple Watch


De acum înainte, Caviar se pot mândri cu titlul de Dr. Frankenstein al aparatelor electrice. Acest monstru hibrid nu e doar inutil, dar și incredibil de scump.

Așa cum o lege din anii 2010 spunea că orice melodie trebuie să aibă și un remix dubstep, acum avem o altă lege. Orice obiect mai mic decât un dulap trebuie să aibă și o versiune de aur. Iar iPhone-ul nu face excepție.

Dacă te chinui, poți găi o motivație pentru existența acestor dispozitive. Există un anumit procent din populație ce beneficiază de sume enorme de bani și care adoră aurul. Voilá, ai un mic segment de piață. Însă dispozitivul pe care urmează să-l prezentăm a depășit toate granițele…

Până acum, Caviar a creat o mulțime versiuni de iPhone-uri de lux. Cu toate astea, cea mai recentă creație e destul de greu de înțeles și interpretat. Inginerii firmei de lux au creat un monstru, o simbioză oribilă, o rățușcă urâtă. Iată noua progenitură a colecției ce poartă numele de Swiss Dreans Watchphone:

Hibrid iPhone + Apple Watch

Hibrid Caviar

Da, ai dreptate. Acela e un Apple Watch montat pe spatele unui iPhone XS, la care s-a atașat și o curea de aur. Nu îți irosi timpul încercând să afli de ce au făcut asta, dacă e funcțional și care e scopul întregului ansamblu. Crede-ne, cel mai bine e să renunți la astfel de gânduri. Nu ne întreba cum se încarcă și nici măcar ce poți face cu un astfel de hibrid. În plus, cea mai bună abordare e să nici să nu te gândești cei 21 130 de dolari pe care compania îi cere în schimbul acestui dispozitiv….

via GIPHY

Te rugăm să dedici câteva momente pentru a vizita extraordinarul website al companiei Caviar. E nevoie de un titan în domeniul marketing-ului pentru a scrie altceva util despre acest design în afară de: „O da, acest design va atrage priviri!”, „Ce idee îndrăzneață, ce performanță de lux!” și „… o idee incredibilă…”. Colecția are propriul clip video ce conține orice începând de la milionari la Apple Watch-uri de calitate elvețiană. Iată:

„În viața de zi cu zi, un bărbat nu are prea multe lucruri ce ar putea să se transforme în pasiune: o mașină, o armă, un smartphone, un ceas elvețian.”

Vezi oferta de produse iStyle!

Create your own user feedback survey

MBA Retina
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.