imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Gurman: iOS 13 va conține Dark Mode


Mark Gurman efectiv nu a putut păstra aceste informații pentru sine. Și-a publicat opiniile despre iOS 13, iPhone-urile 2019  și următoarea generație de iPad mini, totul într-un singur articol. Pregătește-te pentru valuri uriașe de știri, în cele ce urmează!

Gurman, care este considerat în prezent una dintre cele mai fiabile surse. El a colectat toate informațiile despre viitoarele produse Apple, în cadrul unui articol gigantic. Să le vedem unul câte unul.

Gurman: iOS 13 va avea Dark Mode

Ei bine, nu știm dacă trebuie să te entuziasmezi prea tare în legătură cu asta. În ultimii 3 ani, au apărut mereu știri despre Dark Mode, anunțând că va fi următoarea caracteristică iOS. Până la urmă, nu s-a întâmplat nimic. Oricum, de data asta știrea cu privire la dark mode a fost confirmată de însuși Gurman. Iar el de obicei spune adevărul.

Gurman: iOS 13 cu dark mode

În plus, a mai vorbit despre o platformă reînnoită CarPlay, un ecran Home total nou și un mai bun management al fișierelor, pentru a menționa doar câteva dintre noutăți. În cazul în care încă nu te-ai convins, vor mai introduce, de asemenea, noi actualizări specifice iPad-ului, cum ar fi caracteristici precum plasarea a două ferestre ale aceleiași aplicații una lângă alta, sau posibilitatea de a accesa mai multe versiuni ale unei singure aplicații ca și cum ar fi pagini într-un browser web.

iPhone 2019 – triple camera

Mai multe surse au vehiculat această informație, dar acum Gurman iată că avem și confirmarea de la Gurman: primul iPhone cu cameră triplă va apărea anul acesta. Potrivit informațiilor „profetului”, numai modelul Max va include cel de-al treilea ochi. Cu acesta, utilizatorii vor putea să filmeze cu un zoom optic mai mare și să capteze mai mulți pixeli într-o gamă mai largă de unghiuri.

Se pare că designul nu se va schimba nici anul acesta. În schimb, camera va avea soluții software mai dezvoltate. Va apărea noul procesor din seria A și va fi dezvoltat senzorul Face ID. De asemenea, este interesant faptul că, potrivit lui Gurman, există câteva prototipuri în laboratorul de testare Apple, care sunt echipate cu USB-C – la fel ca iPad-urile Pro – în loc de Lightning. Deocamdată, este doar un test, așa că nu putem fi siguri de acest ultim aspect.

iPad mini – chiar va fi lansat

Nu în ultimul rând, Gurman a vorbit și despre iPad mini, deși a spus doar câteva cuvinte despre acest produs, și anume că într-adevăr va apărea. Cu toate acestea, el a menționat succesorul iPad-ului de 9,7 inch, care, din anumite motive, va fi mărit la 10 inch în acest an, va primi un procesor mai puternic și va continua să prezinte portul său Lightning. În legătură cu noul iPad, tocmai au apărut recent semne concrete.

Sursa: Bloomberg

Vezi oferta de produse iSTYLE!

iphonexr
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.