imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Această postare nu a fost actualizată de mai mult de un an. Conținutul poate fi depășit.

Gurman are deja informații despre viitoarea selecție de dispozitive audio din 2019


Mark Gurman a obținut noi informații în legătură cu anumite produse ce urmează să fie lansate în viitorul apropiat: în 2019 sunt așteptate căști AirPods cu o mai bună calitate a sunetului, HomePod 2 și căști peste urechi Apple Headphones.

Apple a avut succes cu AirPods pe piața dispozitivelor audio wireless. Utilizarea simplă și confortabilă, prețul competitiv, sincronizarea intuitivă, toate aceste elemente funcționează împreună pentru căștile wireless ale companiei și pentru dispozitivele wireless Beats.

S-a zvonit mult că linia de produse urmează să se extindă cu noi dispozitive: s-a făcut referire la succesorul căștilor AirPods, căștile peste urechi Apple Headphones și boxa wireless Beats compatibilă cu Siri. Potrivit jurnalistului de la Bloomberg, se pare că urmează să se adeverească zvonurile privind lansarea noilor căști AirPods, dar și cele despre căștile peste urechi Apple Headphones. Dacă e să dăm crezare zvonurilor, compania a avut ca obiectiv obținerea unei calități mai bune a sunetului pentru ambele dispozitive, dar și integrarea, în paralel, a funcțiilor Siri.

În vreme ce căștile peste urechi promit o calitate a sunetului mai bună decât cea a modelului Beats Studio 3, noile căști AirPods vor fi probabil plasate într-o categorie superioară de prețuri, însă vor oferi la rândul lor o calitate mai bună a sunetului. Cu toate astea, nu avem prea multe informații care să ne spună cu ce elemente de noutate va veni HomePod 2; tot ce știm e că va fi lansat probabil în 2019. Nu avem vești despre noile caracteristici, deși Gurman crede că ar putea fi chiar mai ieftin decât varianta pe care o avem în prezent, mulțumită optimizării procesului de producție.

 Sursa: Bloomberg

MBA
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.