imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Această postare nu a fost actualizată de mai mult de un an. Conținutul poate fi depășit.

Căști

Gurman: Apple ar putea lansa un model de căști premium în a doua jumătate a lui 2019


Ming-Chi Kuo și Mark Gurman au mai sugerat și până acum că un astfel de scenariu ar putea fi posibil. Cu toate acestea, acum, au indicat un interval mai clar pentru lansarea unor căști Apple premium. Așteptarea se apropie de final!

Lansarea unui nou produs este întotdeauna însoțită de mult entuziasm. Bineînețeles, și actualizările unor dispozitive deja existente sunt interesante, în special când este vorba despre schimbări semnificative. Dar, să fim sinceri, nimic nu se compară cu momentul când Apple lansează un produs nou.

De-abia așteptăm un nou dispozitiv…

Știm cu toții că în general lansările Apple au un final fericit. De exemplu, gândiți-vă la Macintosh-ul care tocmai a împlinit 35 de ani, sau la iPhone-ul care a împlinit 10 ani. Să nu uităm de iPod, Apple Watch și produsul nostru favorit – AirPods. Toate aceste dispozitive au adus ceva nou, chiar dacă nu au fost întotdeauna primele gadgeturi din gama lor.

Se pare că de această dată Apple va testa o nouă piață, cea a căștilor premium. Totuși, tehnologia audio nu le este tocmai necunoscută. Compania a reușit să câștige un anumit grad de expertiză în acest domeniu odată cu fabricarea AirPods-urilor. Totuși, nu avem niște căști on-ear sau over-ear propriu-zise de la Apple.

Într-un efort comun, Ming-Chi Kuo și Mark Gurman au oferit deja informații despre acest subiect. De exemplu, am aflat de la aceștia că noile căști vor avea o funcție de noise cancellation. În plus, sunetul va fi se pare de o calitate superioară celui oferit de Beats. În mod evident, dispozitivul urmează să fie complet wireless, astfel că ar putea dispune de un cip W1 (sau W2?).

Când vor fi lansate noile căști?

De această dată, Gurman a încercat să ofere informații concrete despre mult-așteptata dată a lansării. Profetul Apple a plasat lansarea în a doua jumătate a anului 2019. Bineînțeles, este un interval destul de larg, dar, având în vedere faptul că un astfel de produs va beneficia de o prezentare oficială Keynote, atunci data la care va avea loc conferința de anunțare a noilor modele de iPhone este o opțiune realistă. Mai ales dacă ne amintim că și primele căști AirPods au fost lansate în acest mod.

Căști

Pentru noi, lansarea noilor AirPods este cel mai așteptat eveniment de la Apple din acest an. Așteptăm cu nerăbdare mai multe detalii și, bineînțeles, prezentarea oficială.

Ți-ai dori niște căști ultra performante de la Apple?

Sursa: MacRumors

MBA
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.