imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

GoPro Hero 4 Black Edition (2015)


GoPro este cea mai notorie cameră pentru sporturi extreme, dezvoltându-se încetul cu încetul spre un brand de cult. Este aproape nelipsit din hardware-ul multor sportivi, ceea ce-i obligă pe producători să vină de fiecare dată și de preferat cât mai repede, cu noi îmbunătățiri ale acestei camere.

1

GoPro HERO4 Black este cea mai avansată cameră GoPro de până acum. Are o calitate a imaginii îmbunătățită, cu un procesor de 2 ori mai puternic și de 2 ori mai multe cadre video pe secundă. HERO4 duce performanța GoPro la un nivel complet nou. Rezoluția incredibilă de 4K 30 fps și rata ridicată a cadrelor video 1080p 120 fps permit înregistrarea uimitoare și captivantă a universului tău. Cu o calitate a imaginii îmbunătățită, un procesor de 2 ori mai rapid și cu fps de două ori mai rapide, Hero4 Black este cea mai avansată cameră GoPro.

3

În condiții slabe de iluminat camera prestează foarte bine, iar în întuneric obții rezultate mai mult decât decente. Aceasta era o problemă generală la acest tip de camere, căci foarte puține erau dotate cu funcție pentru întuneric. În cazul noului Hero 4 ajustările se fac automat, așadar nu va trebui să te deranjezi să apeși vreun buton.

Alege modul Time Lapse pentru a fotografia automat la un interval de timp între 0.5 și 60 de secunde. Acest mod este recomandat pentru situațiile în care camera este montată pe echipamentele sportive iar butonul de declanșare este inaccesibil.

Lentila din sticlă cu unghi de captare Ultra Wide, permite o captură cu un unghi foarte mare.

Construită să facă față celor mai dificile condiții(Submersibilă până la 40 m).

Pornirea camerei și a înregistrării se face cu o sigură apăsare de buton.

4

Meniul este ușor schimbat, iar camera este în general mai rapidă decât versiunea precedentă.

Chiar dacă pentru GoPro poți achiziționa în acest moment nu mai puțin de 60 de accesorii, în cutie nu vei găsi decât câteva prinderi, o ușiță decupată în cazul în care nu utilizezi camera sub apă, un cablu de date și câteva manuale cu instrucțiuni. Alături de 3 stickere.

5

Durata de viață a acumulatorului este asemenea celorlalte modele de până acum, aproximativ 1 oră. Funcțiile camerei pot fi accesate foarte ușor și via smartphone, cu ajutorul unei aplicații care se instalează.

6

Față de versiunea precedentă, GoPro 4 cântărește cu 14 grame mai mult, adică 88 în loc de 74, iar cu tot cu carcasă, greutatea este de 152 de grame. Prinderea carcasei după ce scoți camera este mult mai simplă și mai logică, ușurând viața celor mai puțin tehnici. Dimensiunea senzorului este aceeași (1/2.3 inch), iar în ceea ce privește capacitatea de înregistrare, noul GoPro oferă în plus 120 de cadre pe secundă la 1080p. La fel și la 960p sau 720p. Fotografiile se realizează în continuare la 12 MP, iar rafala este de 30 de cadre pe secundă.

8 7 9

Opțiunea HiLight Tag, introdusă pe camerele GoPro HERO 4, vă permite să etichetați momentele importante în timpul înregistrării video, astfel încât veți putea localiza rapid cele mai bune clipuri pentru playback, editare sau partajare simplă și comodă în GoPro App sau în GoPro Studio. Este suficient să apăsați butonul dedicat pe camera sau pe telecomanda Smart Remote (disponibilă separat), sau folosiți aplicația GoPro App pentru a marca momentele cele mai tari.

Cu un sistem audio nou îmbunătățit, GoPro HERO4 Black Edition înregistrează sunet clar, cu un nivel ridicat de fidelitate. Microfonul incorporat captează sunet cu un interval dinamic extins 2x, în comparație cu GoPro HERO 3+ Black Edition, în timp ce algoritmul de top asigură fluența și naturalețea sunetului. În plus, nou integratul convertor de semnal ADC (analog-to-digital converter), GoPro HERO 4 Black Edition este compatibil cu o gama extinsa de microfoane externe low-sensitivity. Aveți posibilitatea să înregistrați sunet captivant, atunci când realizați interviuri sau înregistrați reprezentații artistice.

GoPro HERO 4 Black Edition are Wi-Fi și Bluetooth incorporate, și permite conectarea simplă la un dispozitiv inteligent (tabletă sau telefon) cu GoPro App instalat sau la telecomanda Smart Remote (disponibilă separat). GoPro App transformă telefonul sau tableta într-o telecomandă cu funcție live-view permanentă, oferind control deplin asupra tuturor funcțiilor și opțiunilor, preview simplu și rapid, redare (playback) imediată, precum și opțiuni de partajare via text, email, Facebook etc. Telecomanda Smart Remote permite controlul simultan al mai multor camere GoPro de la distanțe de până la 180m.

10

GoPro HERO 4 este prima camera de acțiune capabilă să filmeze 4K30, 2.7K50, 1080p120. Cândva disponibile doar pe camerele cinema, aceste funcții sunt acum accesibile într-un pachet atât de mic și atât de performant.

Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.