imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Ghicește: a fost această fotografie făcută cu un iPhone X sau cu un iPhone 8?


Am discutat deja toate asemănările și diferențele dintre iPhone X și iPhone 8 (Plus). O astfel de diferență este camera care este puțin mai bună la X. Ce înseamnă asta în viața reală?

Este incontestabil faptul că Apple a gândit iPhone X ca următorul dispozitiv emblematic dintre produsele pe care le-a prezentat în septembrie. Cu toate acestea, iPhone 8 este cu siguranță acolo sus cu ea. Seria 8 ar putea fi chiar o alegere mai bună pentru unii și nu doar din cauza prețului mai mic. Mai ales Plus-ul este aproape la fel ca modelul de top minus ecranul OLED și Face ID-ul. Asta include și camera foto: ambele modele au două sisteme de camere cu unghi larg de 12 megapixeli și camere duble telephoto. Alte caracteristici comune sunt modul Portret, Portret Lighting, zoom telefoto și un obiectiv cu unghi larg și diafragmă de f/1,8.

Diafragma f/2.4 a camerei telefoto din iPhone X este puțin mai bună decât cea de f/2.8 de pe Plus, iar stabilizarea imaginii este, de asemenea, importantă. Întrebarea este dacă această mică diferență poate fi observată sau nu și cât de mult sunt mai bune fotografiile iPhone X. Lăsați-vă ochii să decidă, mai jos este o selectie de fotografii unde puteți vedea aceeasi imagine realizată cu diferite camere. Rezultatele le găsiți fi la sfârșitul articolului.

#1

#2

#3

#4

Soluțiile:

1) Prima este realizată cu iPhone X, cea de jos cu iPhone 8 Plus.

2) Prima este realizată cu iPhone 8 Plus, cel de-a doua cu iPhone X.

3) Cea de deasupra este realizată cu iPhone 8 Plus, cea de jos cu iPhone X.

4) Cea din stânga este realizată cu iPhone X, cea din dreapta cu iPhone 8 Plus.

sursa: CNet

http://bit.ly/2xs2qOA
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.