imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube
Logo-ul aplicației Gemini 2.

Gemini 2 – uită de duplicarea fișierelor!


Duplicând fișiere, poți irosi mulți gigabiți din memoria computerului, îngreunându-ți inutil dispozitivul. Permite-ne să-ți prezentăm o aplicație ce te va ajuta să pui capăt acestei probleme: Gemini 2.

Unii oameni au un stil mai dezordonat de a lucra; dacă e nevoie, ei pot descărca același document de mai multe ori. Dacă vorbim de câțiva megabiți, nu e o tragedie, însă dimensiunile mai mari ar putea crea probleme. Gemini 2 te ajută să rezolvi astfel de probleme. Aplicația scanează întreaga memorie și analizează fișierele. În plus, îți afișează toate duplicările, astfel că poți decide singur dacă ai de a face cu date inutile.

Aplicația rulează extrem de rapid, cu un număr relativ mic de greșeli, însă există, desigur, fișiere în cazul cărora programul nu poate decine dacă are de a face cu un duplicat sau nu (vezi fotografiile de mai jos). Cu toate astea, în 90% din cazuri Gemini 2 funcționează precis. Tot ce trebuie să faci e să tragi cu mouseul un dosar sau un fișier în aplicație și să apeși butonul de scan. În caz că aplicația reușește să găsească duplicări, poți verifica adresa, dimensiunea și data la care a fost creat fiecare fișier.

Aplicația a scanat aceste două fotografii ca fiind identice.

Deci, simplu spus, Gemini 2 oferă toate datele importante. Dacă ai terminat de scanat elementele duplicate, tot ce trebuie să faci e să le elimini pe cele inutile. Nouă ne a făcut o impresie foarte bună. Dacă îți sună interesant, încearcă și tu aplicația. Apoi, lasă-ne un comentariu cu părerea ta.

Află mai multe: Noua aplicație de dating de la Facebook | Secretul aplicației Photos

Vezi oferta de produse iStyle!

mbp
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.