imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Am găsit o funcție Apple Music super cool pentru Messenger


Chatbotul Apple Music îți dă un motiv real să dai o șansă inteligenței artificiale. Nu știi ce să asculți? Încearcă asta!

 Facebook a revoluționat comunicarea directă dintre potențialii clienți și companii. Dacă nu ai auzit niciodată nimic despre chatbots trebuie să știi că aceștia sunt algoritmi AI care sunt capabili să ajute clienții și să răspundă celor mai comune și frecvente întrebări sau să ofere recomandări.

Am aflat recent că Apple Music are propriul chatbot. Când am început să vorbesc prima oară cu un bot m-am simțit inconfortabil, dar conversația a luat ulterior o turnură interesantă.

Nu sunt chiar un fan Apple Music. Pentru mine, Spotify este mult mai bun. M-am abonat doar ca să am câteva recomandări în momentele în care nu știu ce să ascult, mai ales că îmi displace total să caut prin lista de melodii. Iar recomandările principale mi se potrivesc destul de bine.

În timp ce vorbeam pe Messenger cu botul din Apple Music, am realizat că îmi recomandă muzică atunci când îi trimit un emoji. Prima oară, nu am înțeles exact ce se întâmplă, dar apoi am realizat că prin emojiul trimis, acesta îți poate determina starea și implicit muzica pe care ți-ar plăcea să o asculți. Ai nevoie de o experiență mai bună ca asta în 2018?

oldMBA
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.