imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Această postare nu a fost actualizată de mai mult de un an. Conținutul poate fi depășit.

FUTURAMA va reveni ca joc iOS


Dacă v-ați numărat printre cei care au suferit atunci când s-a anunțat că seria FUTURAMA s-a încheiat, acum aveți motive de bucurie. Cei de la Wooga au anunțat împreună cu Fox Digital Entertainment că au încheiat un parteneriat pentru a transforma îndrăgita animație într-un joc pentru iOS care se va numi “FUTURAMA: Game of Drones”.

Jocul vă alătură echipajului Planet Express în timp ce aceștia duc un război comercial total disproporționat cu compania MomCo. Pentru a livra încărcături suspecte în locuri periculoase, jucătorii trebuie să unească grupuri de drone pentru a rezolva o serie de puzzle-uri diabolice în timp ce se aventurează în universul FUTURAMA.

futurama_logo

Developerul german de jocuri, Wooga, care va da viață proiectului a apelat la nume grele pentru a participa la crearea jocului. Acesta va fi proiectat de Dave Grossman, cel care a scris The Secret of Monkey Island, Sam & Max, The Wolf Among Us precum și “Tales of Monkey Island” al Telltale Games. El va face echipă cu Jonathon Myers, care a fost implicat printre altele și în realizarea unor jocuri precum “Game of Thrones: Ascent” sau “Indiana Jones Adventure World” dar și cu fostul producător Futurama, Patric Verrone, care a fost co-producător executiv al show-ului în ultimii ani ai acestuia și a scris episoade cum ar fi: “The Problem with Popplers” și “That’s Lobstertainment!”. Nu s-a menționt nimic despre data de lansare a jocului dar probabil că nu va dura foarte mult până ce va acesta va apărea pe piață.

Aceasta pare a fi una dintre metodele de prelungire a vieții unui show, iar FUTURAMA pare a se număra printre showurile care merită acest lucru el câștigând la vremea difuzării sale două premii Emmy pentru Outstanding Animated Program.

sursa: Wooga, 9To5Mac

MBA
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.