imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Fundaluri Watch Face ar putea fi introduse în curând de producători third-party


De când a fost lansat Apple Watch, a existat posibilitatea de a selecta diferite ecrane Watch Face oficiale pentru a personaliza ceasul. Dacă dorești să încerci totuși ceva nou, tot ce poți face este să speri că următorul watchOS va veni cu suport pentru ecrane Watch Face create de producători terți. S-ar putea să existe mai multe opțiuni curând…

Deși are funcții pentru fitness și poate măsura bătăile inimii, Apple Watch nu este doar un dispozitiv pentru antrenamente, este un ceas de mână care poate fi personalizat, iar funcția Watch Face particularizează cu adevărat dispozitivul. Cu toate acestea, chiar dacă utilizatorii pot personaliza cu ușurință cadranul ceasului, aceștia au un număr limitat de opțiuni.

Cu toate acestea, ar trebui să înțelegem punctul de vedere al companiei Apple. Ei doresc să păstreze sub control experiența utilizatorilor și să se asigure că toți obțin aceeași calitate pe care și-au imaginat-o în Cupertino. Totuși, cererea de a schimba ecranele Watch Face așa cum faci în cazul fundalurilor pentru iPhone (se poate alege dintr-o cantitate infinită de opțiuni) este reală.

Și se pare că Apple au în vedere această opțiune. Codul sursă watchOS 4.3.1 conține câteva fragmente sugestive. Unul dintre comentariile pentru componenta numită NanoTimeKit, framework-ul care se ocupă de Watch Faces, vorbește de la sine:

”This is where the 3rd party Face config bunde generation would happen”

 

Deși nu putem lansa ipoteze uriașe pe baza celor scrise, s-a dovedit că subiectul este real și că funcția nu este încă implementată.

Deci nu putem fi siguri dacă aceasta va fi inclusă vreodată în watchOS. Dacă ar fi, evident că ne-am aștepta să fie prezentă în watchOS. Totuși, ne amintim că cei de la Apple au decis în prealabil să încetinească dezvoltarea de noi funcții pentru a lucra la stabilitatea sistemului, astfel încât ar fi de preferat să nu mai facem presupuneri.

Conferința WWDC de pe 4 iunie se apropie, astfel că putem spera că vom afla ceva atunci.

Sursă: 9to5Mac

newMBA
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.