imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Fotografii neautorizate cu noul iPad mini?!


Un utilizator misterios de Twitter, pe nume Mr. White, susține că în fotografiile de mai jos apare noua generație de iPad mini.

În locul site-urilor chineze de social media, informațiile neautorizate ale zilei vin de pe o platformă destul de neobișnuită cu astfel de dezvăluiri: Twitter. Dacă în fotografiile distribuite de Mr. White apare într-adevăr noua generație, încă neanunțată, de iPad min, atunci acesta e considerat un leak. Avem de-a face cu un leak destul de suspect.

Potrivit acestor fotografii, noul model ar putea fi identic cu cel din prezent, o versiune destul de veche. Dispozitivul are un Jack de 3.5mm, un conector Lightning și speakere stereo. De asemenea, îi lipsește blițul de pe spate.

Singura schimbare vizibilă ce indică faptul că avem de-a face cu un dispozitiv diferit de cel din 2015 e antena celulară. Cu toate astea, în fotografii apare cu siguranță un dispozitiv cu o nouă și mai îngustă încrustare. În cazul tabletelor, aceasta a fost introdusă odată cu modelele de iPad Pro din 2017.

iPad mini

Sunt câteva modificări. Însă cea mai optimistă abordare ar fi că în fotografiile lui Mr. White apare un prototip timpuriu mai degrabă decât modelul final. Dacă Ming-Chi Kuo a nimerit-o din nou, ne putem aștepta ca noul iPad mini să fie lansat în primul trimestru al anului 2019. E doar o chestiune de timp până vom afla.

Iar asta nu poate însemna decât un singur lucru… La orizont se conturează un nou eveniment special Apple…

Sursa: MacRumors

Vezi oferta de produse iStyle!

MBA Retina
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.