imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Această postare nu a fost actualizată de mai mult de un an. Conținutul poate fi depășit.

Fotografii ale unui prototip iPhone 8


Aceasta nu este prima dată când Benjamin Geskin publică fotografii, obținute pe surse din interiorul Apple, ale iPhone 8. Ne-a arătat schițe, machete și știm despre primele clone chinezești tot datorită lui. De data aceasta el a reușit să obțină fotografii ale unui prototip.

Pentru a spune adevărul, nu suntem foarte impresionați de imaginile care tocmai au apărut. Am văzut atât de multe randări și machete deja, dar ar fi dezamăgitor dacă ceea ce apare în fotografiile pe care Geskin le-a publicat este designul final. Unii au spus imediat că vor fi foarte dezamăgiți dacă vor vedea acest LG G6 iPhone în mâinile lui Tim Cook în septembrie, iar alții au promis solemn că vor avea grijă de iPhone 7s-ul, pe care-l vor achiziționa, până la sfârșitul zilelor lor.

Din fericire, nu avem încă motive să ne pierdem speranța. În primul rând, aceste fotografii, de calitate proastă, sunt întotdeauna mai puțin atractive decât produsele finale. Când am văzut fotografii de o calitate similară ale iPhone 6 – despre care nu știam că ar fi chiar ale designului final – toată lumea a fost indignată, dar, din fericire, modelele care au ieșit pe piață nu păreau la fel de rele cum păreau în poze.

În al doilea rând, știm cu toții că Apple testează, de obicei, mai multe prototipuri cu design-uri diferite. Nu este deloc sigur că putem vedea produsul final în aceste fotografii. Să nu mai vorbim că este discutabil dacă aceste fotografii provin dintr-o sursă sigură. Geskin însuși a menționat, de asemenea, că din moment ce nu poate verifica fiecare sursă, nu toate fotografiile acestea merită să fie luate în considerare. OnLeaks crede că acestea sunt doar clone chinezești:

Nu avem nici o idee, desigur, care dintre ei are dreptate. Din nou, este interesant faptul că toate știrile au vorbit despre un ecran fără margini care înconjoară senzorii ca pe niște insule, în timp ce la acest prototip (?)ecranul rămâne cu forma tradițională dreptunghiulară, are doar o ramă mai subțire, Dar nu l-am numi fără ramă. Unii spun că în fotografii nu apare de fapt iPhone 8 ci prototipul iPhone 7s.

Dacă cineva speră să poată respinge autenticitatea acestor fotografii cu raționamente de genul “nu rulează iOS-ul pe acest dispozitiv, ce este cu pictogramele acelea”, trebuie să vă dezamăgim. Aceasta este o versiune a iOS creată special de Apple pentru testare. Acest raționament mai degrabă confirmă decât să infirme informațiile lui Geskin.

După ce ai văzut macheta, iată cum va arăta.
După ce ai văzut macheta, iată cum va arăta.

Care dintre ele ți-ar plăcea mai mult: ecranul fără ramă sau clasica versiune dreptunghiulară?

sursa: 9to5mac

MBP
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.