imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Această postare nu a fost actualizată de mai mult de un an. Conținutul poate fi depășit.

Fotografii ale componentelor de iPhone 8 au inundat internetul


În ultimele săptămâni au apărut nenumărate imagini, mai mult sau mai puțin credibile, ale componentelor viitorului produs Apple. Vi le vom arăta acum pe toate, rezumate într-un articol.

Ecranul

Următoarele imagini au fost postate pe Weibo, un site web cunoscut sub numele de Facebook-ul chinezesc. Putem vedea anumite părți ale ecranului iPhone 8, precum și portul Lightning și câteva cabluri flexibile care vor garanta conexiunile electronice între componentele telefonului.

Procesorul

În următoarele fotografii puteți vedea A11, procesorul iPhone-ului care va sosi în luna septembrie. Din ceea ce știm în prezent, acesta este cipul care se va regăsi în iPhone 8 și în celelalte două telefoane care vor fi lansate odată cu acesta, modelele 7s. Acesta va fi livrat de TSMC, iar procesoarele vor fi fabricate cu o nouă tehnologie de 10 nanometri creată de companie numită FinFET.

Încărcarea fără fir

Aceste imagini au fost, de asemenea, distribuite pe Weibo. De data aceasta, au reușit să facă fotografii ale componentelor care vor asigura încărcarea fără fir. Sunt mai multe baze în fotografie, niciuna dintre ele în stadiul final. Aceasta nu este o problemă, putem să aruncăm o privire asupra felului în care va arăta circuitul interior.

Ce ar trebui să știm despre încărcarea inductivă este faptul că Ming-Chi Kuo crede că nu va face parte din pachetul inițial al iPhone-ului 8. Va trebui să o achiziționați separat. John Gruber a adăugat că probabil acest accesoriu nu va fi gata până la lansare, iar Apple va începe să-l comercializeze după introducerea noului iPhone.

Faza de testare

În cele din urmă, iată și fotografiile făcute de un angajat Foxconn. Puteți vedea un iPhone 8 în timpul așa-numitului Engineering Validation Test (EVT) în imagini. Cel puțin asta sugerează Ferrari, numele de cod care apare în colț, precum și marea pată neagră din mijlocul telefonului, care seamănă ciudat ciudat de mult cu modulul de încărcare wireless văzut mai sus.

Din fericire, aceste fotografii au fost publicate pe Weibo la începutul lunii august, astfel încât putem fi foarte îndreptățiți să presupunem că iPhone 8 va fi gata la timp. Faza EVT este o etapă foarte timpurie a procesului de fabricație și este urmată de Design Validation Tests (DVT) și cea de Production Validation Tests (PVT).

sursa: Macrumors 1, 2, 3și 4

iPadPro
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.