imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Această postare nu a fost actualizată de mai mult de un an. Conținutul poate fi depășit.

A fost publicată a patra versiune beta pentru dezvoltatori de iOS 11


Cea de-a patra versiune beta pentru dezvoltatori de iOS 11 a fost lansată. Aceasta conține o mulțime de modificări mai mici, modificări de design și remedieri ale unor erori. Să vedem la ce se pot aștepta cei care vor descarca cea mai recentă versiune beta de iOS!

iOS 11 conține multe caracteristici noi, inclusiv noul File Manager, sistemul Drag & Drop, o interfață multitasking, un centru de control personalizabil și un Dock dedicat pentru iPad. Am scris un articol despre motivul pentru care este bine să așteptați până în toamnă, lansarea oficială, pentru a face actualizarea la iOS 11. După lansarea primului beta public, am vorbit despre modalitatea în care puteți instala iOS 11 încă din faza beta dacă doriți și am vorbit despre cum puteți reveni la versiunea anterioară.

Septembrie se apropie cu rapiditate, iar iOS 11 se dezvoltă destul de bine, dar există încă unele bug-uri considerabile la care Apple lucrează încet dar sigur pentru a le rezolva. Între timp, ei perfecționează funcțiile deja existente și au introdus, de asemenea, câteva modificări, în principal de design. Comparativ cu actualizarea precedentă, aceste modificări sunt mai vizibile pentru ochiul oricui. Să vedem ce s-a schimbat!

● Design nou pentru câteva aplicații (Notes, Contacts și Reminders).

● Aplicația Photos a primit o nouă pagină de prezentare care detaliază funcțiile Live Photos Effects, Editing și New Memories.

● Prin apăsarea elementelor din Control Centre, avem un nou mesaj “Touch ID to open the app” atunci când apăsați notificările (privind această nouă interfață, am putea crede că va trebui să atingem ecranul și așa sperăm că se va întâmpla la iPhone 8).

● A apărut o altă modificare a UI-ului, va trebui să glisați spre stânga notificările pentru a fi afișate sau șterse (la fel ca înainte), iar la glisarea către dreapta se va deschide aplicația în sine.

● A fost adăugată o nouă pagină de prezentare pentru aplicația Notes.

● A fost adăugată o nouă interfață pentru numărătoarea inversă la înregistrarea ecranului.

● Animația de trecere în Low Power Mode a fost modificată în Control Centre.

● Setarea AirDrop a fost plasată sub fila Settings > General.

sursa: 9to5mac, Macrumors

Acestea au fost toate caracteristicile noi pentru ziua de azi. Dacă doriți mai multe informații despre iOS 11, citiți articolul pe care l-am scris despre cele 17 noi caracteristici ale iOS 11 despre care nu s-a vorbit în timpul Keynote-ului.

iPhone XS unicredit
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.