imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Această postare nu a fost actualizată de mai mult de un an. Conținutul poate fi depășit.

A fost publicată cea de-a șaptea versiune beta de iOS 11


Cea de-a șaptea versiune beta pentru dezvoltatori de iOS 11 a fost publicată, conținând câteva mici modificări, schimbări de design și câteva corecții de erori. Să vedem ce îi așteaptă pe cei care vor descărca cea mai recentă versiune de iOS!

iOS 11 conține o mulțime de caracteristici noi, inclusiv noile File Manager și Drag & Drop, o interfață multitasking, un centru de control personalizabil și un Dock dedicat pentru iPad. Am scris deja un articol despre motivele pentru care ar trebui să mai așteptați până să faceți actualizarea dispozitivelor dvs. Odată cu lansarea primei versiuni beta publice, am dedicat două articole în care am detaliat modul în care puteți instala acum beta-ul public de iOS 11 pe iPhone-ul dvs. și celălalt despre cum puteți reveni la versiunea anterioară a sistemului de operare.

Suntem foarte nerăbdători ca versiunea finală de iOS 11 să fie lansată și iată că lucrurile încep să prindă un contur din ce în ce mai clar . Cu toate acestea, totdeauna sunt necesare alte corecții ale unor erori, iar Apple va încerca probabil să le rezolve pe toate înaintea publicării versiunii finale de iOS 11. Deși această actualizare nu a adus nicio modificare vizibilă notabilă, așa cum au făcut-o actualizările anterioare, sistemul a devenit puțin mai rafinat. Cele mai multe bug-uri au fost deja rezolvate, iar Jony Ive nu a mai schimbat nici o pictogramă de data aceasta. Cea de-a șaptea versiune beta pentru dezvoltatori a suferit mai multe modificări în cod decât în design. Să vedem care sunt cele mai evidente schimbări:

● Au schimbat pictograma Music din Control Center cu pictograma Apple Music.

● Dacă aveți opțiunea de limitare a volumului dezactivată în Settings, bara de volum din Control Center vă va semnala, de asemenea, când încercați să ascultați muzică la un volum prea mare.

● Widgetul muzical “Now Playing” va apărea, de asemenea, în Notification Center și îl veți putea accesa trăgându-l în jos.

● Modul Flight își va aminti de acum încolo dacă WiFi-ul și Bluetooth-ul erau activate înainte ca modul Flight să fie activat și le va seta înapoi după ce a fost dezactivat.

● Ceasul din ecranul de blocare este acum mai mic.

sursa: 9to5mac

MBA
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.