imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

A fost odată ca niciodată o a șaptea versiune Beta pentru iOS 12


Când credeai că te-ai obișnuit cu el, fix la o săptămână de la lansarea celei de-a șasea versiuni beta iOS 12 pentru dezvoltatori, iată că în cursă își face apariția și concurentul cu numărul 7. Iar după ce a parcurs 10 metri din traseu, cade drept în nas.

Se pare că în cazul iOS 12, Apple alege să își lanseze update-urile în zilele de luni. De cele mai multe ori, cele mai noi versiuni beta pentru dezvoltatori au fost lansate în această zi. Cei care s-au alăturat programului beta e posibil să se fi obișnuit cu el în săptămânile ce au trecut, și poate că s-au așteptat cumva ca cea de-a șaptea versiune să apară ieri. Și au avut dreptate, exact așa cum s-au obișnuit, la ora 7 după-amiază, sistemul s-a activat.

Însă imediat după ce a fost lansat, Apple a anulat întregul update. Motivul din spatele acestei decizii poate fi acela că mulți utilizatori au început să se plângă de scăderi semnificative de performanță. Pe forumuri puteai citi povești horror despre aplicații cărora le-a trebuit mai mult de 10 secunde ca să se deschidă. Pentru unii utilizatori, problema a dispărut la a cincea sau la a zecea încercare, pentru alții, se pare că aceasta fost constantă.

Din fericire, Apple a descoperit la timp că are de a face cu o eroare semnificativă în sistem și a reacționat rapid. Un singur lucru nu putem înțelege: cum se face că cei de la Apple nu au efectuat teste care să poată detecta acest bug înainte de lansarea versiunii beta? Oricum ar fi, e de preferat să întâmpinăm aceste erori în faza beta, mai degrabă decât în septembrie, când urmează ca sistemul să fie lansat oficial…

Și iată că a venit din nou momentul magic în care să facem acest anunț:

  1. Deși versiunea publică de beta pentru iOS 12 e disponibilă pentru toată lumea, din cauza unor astfel de bug-uri, noi nu ți-am recomanda să o instalezi pe un dispozitiv pe care îl folosești zi de zi.
  2. Pentru numele lui Dumnezeu, fă-ți un backup de siguranță înainte de update!

Via: MacRumors

MBPVoucher500
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.