imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Această postare nu a fost actualizată de mai mult de un an. Conținutul poate fi depășit.

A fost lansat macOS 10.13.5


Următoarea versiune a macOS 10.13 a fost lansată. Este vorba despre versiunea 10.13.5. Cea mai recentă actualizare conține funcția Messages in iCloud care a fost deja lansată pentru iPhone și iPad odată cu iOS 11.4.

Noua versiune vine cu funcția Messages in iCloud, care îți permite să sincronizezi toate mesajele și atașamentele, în loc să salvezi datele la nivel local, pe dispozitivele tale. De asemenea, funcția îți permite să îți sincronizezi informația de pe toate dispozitivele care folosesc această funcție. Și bineînțeles, Apple nu a uitat să remedieze unele erori și să vină cu noi îmbunătățiri.

Iată ce spune Apple despre această versiune:

Actualizarea macOS High Sierra 10.13.5 îmbunătățește stabilitatea, performanța, și securitatea Mac-urilor și este recomandată tuturor utilizatorilor.

Această versiune oferă suport pentru funcția Messages in iCloud, care îți permite să îți salvezi mesajele, alături de atașamentele corespunzătoare în iCloud, și să eliberezi astfel spațiul de stocare al dispozitivului. Pentru a activa funcția Messages in iCloud, intră în Messages, apoi în Preferences, click pe Accounts, și apoi selectează opțiunea de activare a Messages in iCloud.

Dimensiunea estimată a update-ului se situează între 2.5 și 3 GB.

macOS High Sierra este compatibil cu:

● MacBook-uri de la finalul lui 2009 sau mai noi

● MacBook Air-uri de la finalul lui 2010 sau mai noi

● iMac-uri de la sfârșitul lui 2009 sau mai noi

● Mac Mini-uri de la mijlocul lui 2010 sau mai noi

● Mac Pro-uri de la mijlocul lui 2010 sau mai noi

● iMac Pro-uri

MBA
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.