imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

A fost lansat iOS 11.2.6 – se recomandă o actualizare! 


A trecut cel mult o lună de când a fost lansată ultima versiune iOS 11, iar acum a apărut o nouă versiune. Este vorba despre iOS 11.2.6 care, în principiu, elimină erorile din sistem.

Din păcate au existat multe probleme cu versiunea oficială a iOS 11 după lansare. Multe apeluri erau inactive, iar numerele de telefon nu se afișau. Apple a lansat multe actualizări pentru a remedia situația, iar iOS 11.2 avea, de asemenea, scopul de a repara mai multe probleme. Acum avem versiunea 11.2.6.

iPad iPhone

Este o actualizare importantă, însă, precum și în cazul altor actualizări, mărimea pachetului variază, între 20-50 MB, de la un model la altul.

În privința actualizărilor, Apple spune:

iOS 11.2.6 include corectarea erorilor pentru dispozitivele tale iPhone sau iPad. Această actualizare:

  • Remediază o problemă în care utilizarea unor caractere secvențiale specifice ar putea cauza o eroare care blochează aplicațiile.
  • Remediază o problemă în care unele aplicații third-party nu ar reuși să se conecteze la accesorii externe.

Ei au introdus această rezolvare într-un mod extrem de poetic. Acele „caractere secvențiale specifice” sunt cele despre care se zvonea că ar fi utilizate în limba Telugu, care a reușit să înghețe serviciile de mesagerie atât pe macOS, cât și pe iOS. Da, chiar și aplicațiile terță parte au fost afectate! Aceste caractere blochează întregul dispozitiv, iar problema poate fi remediată doar printr-o repornire forțată. De aceea actualizarea este într-adevăr recomandată, în special fiindcă niște persoane „foarte amuzante” au început să trimită caracterul mai departe.

iPad iPhone

Îți poți actualiza dispozitivul în Setări > General > Actualizare software. În cazul în care telefonul sau iPad-ul tău nu afișează noua versiune, profilul tău beta este de vină. Elimină-l din telefonul tău și încearcă actualizarea din nou.

Cu toate că această actualizare nu ar trebui să cauzeze nicio pierdere de date, fă-ți o favoare și nu încerca să păcălești „moartea”. Creează un back-up de siguranță cu toate datele dispozitivului tău iPhone sau iPad. Îți poți salva toate datele în contul de iCloud sau în calculator cu ajutorul iTunes. Utilizatorii responsabili ar putea să le facă pe ambele.

iOS 11.2.6 este disponibil pentru următoarele dispozitive: iPhone 5s, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone SE, iPhone 7, iPhone 7Plus, iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone X, generația a 5-a iPad, iPad Air, iPad Air 2, iPad mini 2, iPad mini 3, iPad mini 4, iPad Pro 9.7″, iPad Pro 12.9″, generația a 6-a iPod touch.

dispozitive iOS 11

Alături de cea mai recentă versiune a iOS, tvOS a fost actualizat la versiunea 11.2.6, iar watchOS la versiunea 4.2.3. Ambele actualizări includ doar îmbunătățiri ale performanței și remedii pentru erori. Următoarea versiune a macOS High Sierra 10.13.3 remediază, de asemenea, problemele cauzate de eroarea menționată mai sus.

http://bit.ly/2xs2qOA
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.