imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

A fost dovedită existența lui iPhone X Plus


Cine altcineva ar fi putut să reușească acest lucru dacă nu Guilherme Rambo, care, studiind codul iOS 12, a descoperit informații noi despre dispozitivul ce va fi lansat în septembrie.

În mod evident, nu este vorba despre o noutate absolută, din moment ce în ultima jumătate de an Kuo și Gurman s-au întrecut în dezvăluirea de informații despre prezentarea Keynote din septembrie. Cu toate acestea, iOS 12 beta este un produs Apple deja lansat, așa că orice informații oferite de cod sunt mai de încredere decât orice previziune lansată de Kuo sau Gurman.

Cea mai recentă descoperire a fost realizată de Guilherme Rambo, cel care a dezvăluit informații și despre iPhone X înaintea lansării acestuia. Iată postarea oficială de pe Twitter care ne prezintă o imagine esențializată a iPhone X Plus. Dispozitivul arată la fel ca iPhone X-ul de anul trecut, doar că este puțin mai lung.

Rambo a găsit de asemenea o pictogramă pătrată pentru iPad Pro. Mai târziu, acesta a afirmat că o posibilă cauză pentru această anomalie este existența a două iPad-uri de dimensiuni diferite care apar suprapuse.

Versiunea curentă a iOS 12 a dezvăluit deja o mulțime de secrete. A vorbit despre noua carcasă cu încărcare rapidă pentru Air Pods, iPhone-ul cu Dual-SIM și noile funcții HomePod, asta pe lângă informațiile despre diplay-ul noului iPad care se aseamănă cu cel al iPhone X Plus.

Sursa: The Verge

MBPVoucher900
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.