imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Folosește Dock-ul pe Apple Watch


În Dock-ul Apple Watch găsești cu ușurință aplicațiile pe care le folosești frecvent sau cele pe care le-ai utilizat recent. Dar poți alege și tu ce aplicații vrei să afișezi în Dock. Hai să vedem configurările pentru Dock!

Obișnuiesc să-mi verific Apple Watch-ul de câteva ori pe zi. De regulă, e nevoie doar de câteva atingeri pentru că informațiile sunt ușor de accesat. Existența Dock-ului este un adevărat avantaj. Dispozitivul tău afișează aplicațiile cel mai recent folosite. Eu, de exemplu, pot găsi iMessages, Nike+ și aplicația Heart Rate. Este ușor să configurezi Dock-ul astfel încât aplicațiile preferate să rămână mereu accesibile și să nu fie înlocuite de aplicațiile recente.

Pentru a reuși acest lucru, trebuie să cauți puțin printre opțiunile aplicației Watch. Deschide aplicația și intră în meniul Dock. Aici poți alege între aplicații recente și favorite. Prima categorie va afișa în mod evident aplicațiile în uz, în timp ce a doua va afișa o listă cu aplicațiile alese de tine.

Pentru a-ți reordona lista, intră în secțiunea Editor afișată în colțul din dreapta sus. Poți mări lista apăsând butonul verde +, sau o poți micșora apăsând pe butonul roșu -. Când ai terminat, apasă Done și lista va fi imediat actualizată.

MBP13
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.