imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Flume – Aplicația perfectă pentru a accesa Instagram de pe Mac


Dacă îți doreai pe Mac o aplicație fiabilă de Instagram, care să aibă toate funcțiile utile de pe varianta de mobil, permite-ne să ți-o prezentăm pe cea mai tare!

Instagram e una dintre rețelele de socializare cu cea mai rapidă creștere din prezent, reușind să cucerească și piața autohtonă. Instagram s-a transformat dintr-o platformă simplă de photo-sharing într-unul dintre cele mai importante instrumente de marketing, și e foarte potrivit pentru mesaje, fotografii și clipuri video. Singura problemă e că aplicația se poate utiliza doar pe smartphone.

De ce ar fi asta o problemă? Din ce în ce mai mulți oameni utilizează serviciul de mesagerie Instagram în loc de Messenger sau Viber, așa că aceste persoane trebuie să scrie mereu de pe telefon în loc să utilizeze tastatura unui computer. În plus, utilizarea unei aplicații mobile nu e tocmai cea mai comodă soluție pentru activitățile de business, mai ales dacă trebuie să schimbi mereu contul de business cu cel personal.

Flume e alegerea perfectă pentru astfel de situații, iar felul unic în care arată ne-a determinat să credem că, cel puțin pentru noi, aceasta e aplicația perfectă de Instagram. Atunci când deschizi aplicația, ești întâmpinat de o platformă oarecum neconvențională, care seamănă mai degrabă cu un feed care își are originea în fotografiile postate; însă vei găsi, desigur toate butoanele obișnuite.

Noua versiune se poate folosi cu succes și pentru editare.

De asemenea poți trimite și primi mesaje, poți scrie comentarii și edita pagina de profil. Cu alte cuvinte, poți accesa toate acele funcții care lipsesc de pe platforma de web Instagram. Cu versiunea Pro poți gestiona mai multe conturi în același timp. În plus, Flume îți oferă posibilitatea să încarci fotografii direct de pe Mac. Nouă ne-a plăcut la nebunie, ar trebui să o încerci și tu!

Black Friday iPad
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.