imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube
Fjuul pe ecranul unui iPhone ținut în mână e un bărbat.

Fjuul – Un Activity Tracker foarte util pentru iPhone și Apple Watch


Fiecare avem de făcut o grămadă de treabă, de atins o mulțime de obiective și foarte multe alte lucruri pe cap, în fiecare zi. Încercând să facem față provocărilor cotidiene, se pare că nu ne rămâne prea mult timp ca să ne ridicăm de la birouri. Astfel că, inevitabil, ajungem în situația în care neglijăm, aproape complet, nevoia corpului de a face mișcare.

Dintr-o anumită perspectivă, unul dintre scopurile principale ale companiei Apple e de a ne ajuta să renunțăm la obiceiurile rele. Astfel că ni se oferă oportunități din ce în e mai ofertante pentru a ne mișca. Iar acestea se traduc, de fapt, în oportunități pentru o viață mai sănătoasă. Apple Watch sare în ajutor și îți trimite notificări ce îți aduc aminte că e timpul pentru mișcare. Din fericire, avem la dispoziție câteva aplicații de monitorizare a activităților zilnice. În prezent, cea care e împinsă în față de propria-i popularitate se numește Fjuul.

Fjuul pe iPhone și Apple Watch.

Funcțiile oferite de Fjuul

Fjuul e ușor de utilizat și dispune, în același timp, de o mulțime de funcții. Poate fi instalată atât pe iPhone, cât și pe Appl Watch. Hai să vedem care sunt principalele funcții:

  • Monitorizare automată a mișcărilor
  • Asistență pentru atingerea scopurilor de fitness
  • Împărțirea activităților pe exerciții și împrejurări
  • Măsurare mișcărilor în funcție de intensitate
  • Estimarea timpului necesar pentru finalizarea unei ture de alergare

Așa cum probabil ți-ai dat seama, avem de a face cu o aplicație destul de complexă. Deși lista funcțiilor e destul de lungă, nu e nevoie să fii atlet sau profesionist pentru a te declara satisfăcut. Aplicația oferă posibilități aproape nelimitate de personalizare, în funcție de nevoile și preferințele tale. Interfața pentru text cât și cea pentru elementele grafice sunt elegante și clare. Acestea reușesc să se combine armonios pentru a-ți oferi datele necesare despre obiectivele configurate și țintele deja atinse.

Fjuul e o aplicație ce poate fi utilizată gratuit. Însă oferă și o versiune premium, ce vine cu o mulțime de alte funcții utile. Poți alege în orice moment să testezi funcțiile premium timp de o lună. Astfel, poți determina dacă ai într-adevăr nevoie de acestea.

Tu folosești aplicații similare? Ce părere ai despre Fjuul? Scrie-ne părerea ta într-un comentariu.

Descarcă Fjuul din App Store (iPhone, iPad, Apple Watch – gratuit, conține IAP)

Află mai multe: Bartender: ordinea contează! | Xmind: aplicație de mind-mapping

Vezi oferta de produse iStyle!

ipadmini5
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.