imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Fixează elementele pe care le dorești în aplicația Notes


Aplicația Notes este alegerea perfectă pentru a pune lucrurile în ordine. Prin iOS 11, Apple a adus o mulțime de elemente noi și folositoare. Cele mai multe dintre ele sunt bine-cunoscute, dar cele pe care ți le vom prezenta au fost ascunse până acum. Hai să-ți arătăm cum să selectezi și să pui „pin” sau să fixezi elementele/ notițele pe care le dorești pentru o accesare a lor mai rapidă în aplicația Notes.

A trecut ceva timp de când nu am mai folosit o aplicație third-party pentru a lua notițe. Aplicația nativă a dispozitivelor iOS îmi îndeplinește și satisface toate dorințele și anume: crearea listei de cumpărături, salvarea diverselor poze sau link-uri sau pur și simplu scrierea gândurilor personale.

Aceasta s-a schimbat foarte mult odată cu sosirea iOS 11, care conține multe elemente, în special pentru utilizatorii iPad Pro. Funcția pe care am descoperit-o recent nu este o inovație revoluționară, dar de când am găsit-o o folosesc destul de frecvent. Aceasta se referă la fixarea adnotărilor tale (pinning notes), pe care o poți realiza în felul următor:

  1. Deschide aplicația Notes
  2. Creează o nouă însemnare
  3. În lista afișată apasă pe una dintre ele și trage de ea la dreapta
  4. Cu ajutorul butonului pin care ți-a apărut fixează însemnarea respectivă

Acest lucru va plasa însemnarea ta în partea de sus a listei. Pentru a o deselecta ca să nu-ți mai apară acolo trebuie să urmezi aceiași pași.

 

iPadPro
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.