imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Fish & Trip – cel mai tare joc cu pești din prezent


Nu ne-am gândit niciodată că dintr-un joc video clasic de tip Snake poate să iasă un joc arcade fantastic, care să funcționeze după aceeași logică. Cireașa de pe tort e că jocul este chiar drăguț! Hai să vedem cum îl putem juca!

E minunat să lucrezi pentru un blog de tech, pentru că ai posibilitatea să faci toată ziua ceea ce oricum ai face: să butonezi toată ziua pe iPhone; iar uneori pe iPad și să trebuiască să decizi ce subiecte ar fi pe placul publicului. Asta fac și dezvoltatorii.

În prezent, în App Store există 2 milioane de aplicații diferite. Aproape jumătate dintre ele sunt jocuri. Deci cum te poți adresa utilizatorilor din 2018. Maximizând doza de drăguț. Desigur, poți crea jocuri precum Fortnite, însă de la apariția lui Game Dev Tycoon știm că e nevoie de o mulțime de piste ratate și cheltuirea unor sume uriașe de bani pentru a crea un joc de succes.

Trebuie să creezi un joc ieftin, care să devină un titlu câștigător. Așa e Fish & Trip, care e un joc arcade, fără un final propriu-zis. Ești un pește mic și trebuie să scapi de rechini, înotând spre adâncul oceanului. Am menționat în prealabil cât de importantă e pentru noi muzica ambientală, care poate oferi o experiență mult mai complexă chiar și jocurilor mai slabe.

Peștii și apa în care înoată arată foarte drăguț și creează o atmosferă extrem de drăguță. În timpul jocului, te poți alia cu alți pești mici, pentru a scăpa de cei mari. Și aici începe distracția. Cu cât echipa e mai mare, cu atât crește și pericolul.

Scopul suprem nu e să înoți cât mai multe mile, ci să ai o echipă cât mai mare. În timp ce îți coordonezi grupul de pești, poți strânge puncte și poți obține noi pești. Atât ideea, cât și execuția jocului Fish & Trip sunt excelente. E acel tip de joc ce poate distra pe oricine, de la copii în vârstă de 5 ani, până la persoane în vârstă.

Încearcă-l și tu!

Descarcă Fish & Trip din App Store (Universal – Gratuit, conține achiziții în interiorul aplicației)

Black Friday iPad
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.