imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Final Cut Pro X a primit suport pentru extensii de la aplicații terțe


De acum înainte, vei putea utiliza extensiile aplicațiilor terțe pentru celebrul software de editare video. Hai să vedem una dintre cele mai așteptate funcții aduse de updateul pentru Final Cut Pro X.

Ieri, Apple a anunțat că începând cu ultimul update Final Cut Pro X, software-ul va avea suport pentru extensiile aplicațiilor terțe de workflow, care vor putea fi utilizate direct din interfața de editare. Asta presupune o integrare destul de serioasă. De exemplu, vei putea trage fișierele media în librăriile din Final Cut Pro și le vei putea rula foarte simplu. În plus, fișierele vor putea fi sincronizate între Final Cut și noile extensii.

Poți descărca aceste extensii din Mac App Store. Apple a realizat o colecție impresionantă de astfel de extensii și multe alte aplicații pentru video. Ca exemplu, ne putem gândi la extensii precum Frame.io care îmbunătățește procesul de post-producție, Shutterstock pentru navigare și achiziționare de imagini video sau CatDV pentru media asset management.

Final Cut Pro X

Printre altele, ultimul update Final Cut Pro, include o mulțime de inovații pornind de la reducerea zgomotului de fond și group sharing, până la nou nouța fereastră plutitoare de timecode. În caz că ești interesat, noi îți recomandăm să arunci o privire.

Sursa: Apple

Vezi oferta de produse iStyle!

MBA Retina
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.